Aanbouw buitenkamer

Wij visualiseren de ideeën waar je bij zit

 

In een vrijblijvend adviesgesprek visualiseren we, terwijl we samen de opties overwegen, de buitenkamer. Hierdoor krijg je meteen een beeld hoe de overkapping er uit komt te zien. Daarnaast kunnen we tijdens het gesprek voorbeelden van materialen laten zien in onze showtuin. Ook ontvang je direct een offerte op maat van de buitenkamer.

 

  • Advies op maat
  • Voorbeelden van materialen en buitenkamers
  • 3D ontwerp mee naar huis
  • Offerte op maat mee naar huis

Foto’s en tekeningen

Hoe verloopt een vrijblijvend adviesgesprek

In een adviesgesprek gaan we samen met jou op zoek naar de perfecte buitenkamer voor jouw tuin. Dit doen we door te kijken naar wat de huidige situatie is, wat de wensen zijn en welke stijl je aanspreekt. In onze showtuin kunnen we van de verschillende materialen voorbeelden laten zien zodat je ook weet wat je mooi vindt.

 

Wanneer we weten welke stijl je mooi vindt en waar je de buitenkamer voor wil gaan gebruiken, gaan we op de computer aan de gang. Hier lopen we samen door een aantal stappen heen om snel een visualisatie te kunnen maken van de buitenkamer met daarbij ook een passende prijs. Zo kunnen we je dan aan het eind van zo’n gesprek hopelijk niet alleen met inspiratie naar huis sturen maar ook met een beeld van hoe het er uit komt te zien en wat de kosten zouden kunnen zijn.

Meer voorbeelden van buitenkamers

Chat openen
1
Kunnen we je ergens mee helpen?
Hallo,
Kunnen we je helpen?