Even voorstellen, Thieu Dekkers

Team De Groot Hoveniers
We doen alles zelf, van zwemvijvers en overkappingen tot het wekelijkse onderhoud. Juist die variatie maakt ons werk leuk. En voor de klant is het handig, want je kunt alles regelen via één bedrijf: we hebben voor elke discipline de vakkennis in huis

Mijn naam is Thieu Dekkers, ik ben 19 jaar en ik woon in Zeeland met mijn ouders en mijn 2 zussen.

 

Tijdens mijn opleiding (bouw breed) op het VMBO in Uden wist ik niet goed welke richting ik op wilde. In mijn laatste jaar heb ik verschillende beroepskeuze testen gemaakt en daaruit bleek dat mijn interesse uit ging naar hovenier. Tot grote verbazing van mijn ouders omdat ik thuis alleen maar het gras maaide als mijn moeder daarom vroeg.

 

Ik begon met mijn niveau 2 opleiding (tuin, park en landschap) op de Helicon in Nijmegen. Op verschillende adressen heb ik stage gelopen, ook hier bij hoveniersbedrijf De Groot en na 2 jaar kon ik mezelf assistent hovenier noemen.

 

Martijn de Groot heeft mij toen gevraagd om vakantie werk te komen doen en daarna in vaste dienst te komen. Dat vond ik fijn omdat ik liever met mijn handen werk en van mijn collega’s veel kan leren.

 

Ik ga nog wel 1 dag in de week naar school voor de opleiding tuin, park en landschap niveau 3.

 

Ik werk nu een paar maanden bij de Groot en ga elke dag met plezier naar het werk. Ik doe voornamelijk het onderhoud van de prachtige tuinen die mijn collega’s hebben aanlegt. Ik hoop dat ik mezelf zover kan ontwikkelen zodat ik in de toekomst zelf tuinen kan aanleggen.

 

Verder ben ik keeper van de selectie bij Festilent en doe ook graag zaal voetballen. En in de weekenden ga ik graag op stap met mijn vrienden

Laatste nieuws

Recente projecten

+
Moderne tuin aanleg
+
Moderne tuin
+
+
Hoogteverschillen in de tuin

Moodboard generator

Ontdekken hoe uw droomtuin er uit ziet? Onze ‘moodboard-generator’ helpt u vast op weg!

Onderhoudskalender aanvragen

We helpen u graag om uw tuin zo lang mogelijk zo mooi mogelijk te houden. Om u hier bij te helpen kunt u gratis de onderhoudskalender downloaden!