Even voorstellen, Wouter Derks

Team De Groot Hoveniers
Voor mij is het een mooie uitdaging om te deel uit te maken van het jonge en gedreven team.

Even voorstellen. Ik ben Wouter Derks en ik ga de taken van Edwin overnemen. Een maand vooraf kijk ik mee in de keuken van de Groot Hovenier en probeer alle ins and outs van het bedrijf te kennen. Daarna gaan we samen met het gehele team ervoor zorgen dat u kunt genieten van al het moois in uw buitenruimte. Naast het calculeren en voorbereiden van werk zal ik het een en ander technisch toetsen op uitvoerbaarheid. Mocht u nu een nieuwe voortuin, achtertuin of buitenkamer willen hebben dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor mij is het een mooie uitdaging om te deel uit te maken van het jonge en gedreven team.

Laatste nieuws

Recente projecten

+
+
Hoogteverschillen in de tuin
+
gazon bemesting
+
Tuinverlichting

Moodboard generator

Ontdekken hoe uw droomtuin er uit ziet? Onze ‘moodboard-generator’ helpt u vast op weg!

Onderhoudskalender aanvragen

We helpen u graag om uw tuin zo lang mogelijk zo mooi mogelijk te houden. Om u hier bij te helpen kunt u gratis de onderhoudskalender downloaden!