Maandag 2de Paasdag tuinadviesdag

Maandag 2de Paasdag tuinadviesdag

De dagen worden weer langer, de lente is aangebroken! Misschien merk je het al, de langere en zonnige dagen hebben een effect op mensen. Je wordt er vrolijker van en je krijgt meer energie. Het mooie weer overschaduwt de kou en de regen van de winter steeds meer. Hoog tijd om eens na te gaan denken over die nieuwe tuin, zodat je snel kan genieten van het lekkere weer in jouw nieuwe tuin. Kom maandag 2de Paasdag naar ons Tuin Inspiratie Centrum toe voor vrijblijvend advies! Openingstijden 11:00 – 16:00.

Krokussen voorjaar

Als eerste maken we kennis met elkaar, wie zijn wij van de Groot Hoveniers en we zijn ook nieuwsgierig naar wie jij bent. Vertel ons waar je naar op zoek bent en graag horen we hoe ver je al bent met je plannen voor een nieuwe tuin.

Gesprek specialisten

Tijdens onze kennismaking leggen we graag uit hoe ons stappenplan eruit ziet van een nieuwe tuin en helpen we je graag op weg met het maken van een moodboard. Moodboard’s kunnen we maken op onze website of we maken samen een bord aan op onze Pinterest pagina. We gaan je eens lekker inspireren en laten zien wat er allemaal mogelijk is.

Graag laten we zien hoe onze 3D ontwerpen eruit zien en geven we je een kijkje in ons intake gesprek met een flinke vragenlijst over hoe jij kunt leven in je nieuwe tuin en laat je verrassen door de kritische vragen die we aan je stellen.

We houden ervan om onze kennis te delen met je en informeren we je ook graag alvast over diverse bestratingsmogelijkheden, een overkapping of buitenkamer en laten we zien wat tuinverlichting met je tuin kan doen. Verschillen in kwaliteiten lichten we graag toe, zodat je straks goede keuzes kunt maken.

Overkapping

Aan het eind van ons gesprek over jou nieuwe tuin kijken we samen verder welke stappen we gaan zetten. Een afspraak bij je thuis om een intake te doen of misschien hebben we al zoveel besproken dat we meteen aan de slag kunnen met een 3D ontwerp.

Laat je verrassen en wil je zeker weten dat we je goed kunnen helpen en dat onze ontwerpers ook echt tijd voor je hebben? Plan dan een afspraak hier online en neem een plattegrond en foto’s van je huidige tuin mee.

Vul onderstaand formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Je kan natuurlijk ook altijd binnen lopen, dan zorgen wij dat er een bakje koffie klaar staat. Tot maandag!

Laatste nieuws

Recente projecten

+
+
Tuinverlichting
+
Tuin realisatie
+
overkapping tuin

Moodboard generator

Ontdekken hoe uw droomtuin er uit ziet? Onze ‘moodboard-generator’ helpt u vast op weg!

Onderhoudskalender aanvragen

We helpen u graag om uw tuin zo lang mogelijk zo mooi mogelijk te houden. Om u hier bij te helpen kunt u gratis de onderhoudskalender downloaden!