Nieuwbouw tuinadvies dag 17 februari

Nieuwbouw tuinadvies dag 17 februari

Heb jij een nieuwbouwtuin die nog helemaal ingericht moet worden? Kom dan zaterdag 17 februari naar onze nieuwbouw tuinadvies dag. Van 09:00 uur tot 15:30 uur staan we voor jullie klaar om samen een tuinontwerp te maken, bestratingsmaterialen uit te zoeken en te kijken naar echt gras of kunstgras. Na een goed gesprek ga je met een schets en een offerte naar huis!

Nieuwbouw tuinadvies dag

Het gesprek zal 1.5 uur duren en als jij je goed voorbereid kunnen we meteen aan de slag. Neem je een platte grond van de woning en de tuin mee? Heb je al foto’s van de huidige situatie zet die dan op een usbstick en wij zetten ze bij ons op het scherm. Vergeet niet om de deuren en de ramen goed in te tekenen. Voor het binnen buiten gevoel hebben we deze echt nodig!

Wet starten met stap 1. We bespreken even kort welke stijl jullie mooi vinden, modern, vintage, industrieel, landelijk of klassiek.

In stap 2 kijken we naar de indeling van de tuin. We zetten de binnen- buitenlijn in de tekening en kijken naar het aantal zitplekken en beoordelen de stand van de zon. Dan verschijnen de terrassen op papier en worden de looplijnen voorzien van bestrating. De beplanting schetsen we erin en misschien nog een lampje erbij? De schets is zover klaar en gaan we door naar stap 3.

Voor stap 3 gaan we naar buiten naar onze showroom. Samen lopen we de soorten bestrating langs en geven we je uitleg van de verschillende kwaliteiten die we hebben liggen. Jullie kijken vaak zelf eerst naar wat je mooi vind, maar de juiste keuze in kwaliteit is veel belangrijk. Dat maakt of je straks gelukkig bent met je terras en daar doe je het toch voor?

Als we een leuke keuze hebben gemaakt in de materialen gaan we snel binnen weer verder met stap 4. Samen stellen we de offerte op. Maak je zelf het grondwerk in orde of wil je dat ons graag laten doen? Met een paar vrienden op zaterdag heb je zo een hoop zand verzet. Na het grondwerk komt het leggen van de tegels, misschien goed om dat specialistisch klusje maar aan onze hoveniers over te laten en deze post zullen we dan ook in de offerte opnemen. Valt het bedrag je nog mee? Dan kijken we verder naar de beplanting, het gazon en eventueel nog een lampje erbij.

Nu komt de laatste stap 5 het plaatje compleet maken. De offerte afronden, de details in de tekening goed schetsen en kijken of jullie de offerte zo akkoord vinden. Ben je toevallige een snelle beslisser dan geven je 10 % korting op de offerte. Wil je er wat langer over nadenken geen probleem en we houden contact!

Ben je enthousiast geworden? Meld je dan hier aan en plan een gesprek in.

Laatste nieuws

Recente projecten

+
Tuinverlichting
+
Tuin realisatie
+
overkapping tuin
+
siergrassen en overkapping

Moodboard generator

Ontdekken hoe uw droomtuin er uit ziet? Onze ‘moodboard-generator’ helpt u vast op weg!

Onderhoudskalender aanvragen

We helpen u graag om uw tuin zo lang mogelijk zo mooi mogelijk te houden. Om u hier bij te helpen kunt u gratis de onderhoudskalender downloaden!