Overkappingen

We weten niet alleen van groen en bestrating, maar zijn u ook van dienst bij ontwerp en uitvoering van overkappingen, zonneschermen, pergola’s of een berging. We adviseren u graag over de talloze mogelijkheden. Zo is er in elk formaat tuin wel ruimte voor een beschutte hoek, droog en tóch lekker buiten, waar je uren kunt tafelen of gezellig chillen rond de haard. U zult zien: met een overkapping bent u nóg langer buiten, niet alleen tot diep in de avond, maar ook buiten seizoen. Zo geniet u nóg intenser van uw tuin en de buitenlucht.

Vakwerk

Of het nu gaat om een landelijke Franse of een strakke moderne, we kunnen uit de voeten met elke stijl. We vervaardigen alle onderdelen helemaal zelf, in eigen beheer, met eigen machines en hulpmiddelen, zo nodig voorbereid in eigen werkplaats. Daarbij leggen we de lat hoog: we leveren maatwerk, een ware verfraaiing van uw tuin, vakkundig aangelegd door een professional.

Laatste nieuws

Recente projecten

+
siergrassen en overkapping
+
+
+

Moodboard generator

Ontdekken hoe uw droomtuin er uit ziet? Onze ‘moodboard-generator’ helpt u vast op weg!

Onderhoudskalender aanvragen

We helpen u graag om uw tuin zo lang mogelijk zo mooi mogelijk te houden. Om u hier bij te helpen kunt u gratis de onderhoudskalender downloaden!