Winterdienst

Winterdienst

Wellicht associeert u ons vak vooral met zomerse temperaturen, maar ook als het sneeuwt of ijzelt zijn we voor u in de weer. Soms zelfs tot in de vroege uurtjes! Zo zijn we verantwoordelijk voor een flink deel van de gladheidsbestrijding in de regio Noordoost-Brabant. Maar ook in opdracht van particulieren en bedrijven zorgen we dat de winterse omstandigheden de dagelijkse activiteiten niet belemmeren.

Coördinatie regionale gladheidsbestrijding

Met een uitgebreid wagenpark aan strooivoertuigen en een eigen zoutopslag houden we zelf in opdracht van de gemeenten Uden en Boekel het lokale wegennet ijsvrij, evenals de provinciale wegen en fietspaden in Noordoost-Brabant. Daarnaast coördineren we de gladheidsbestrijding op overige wegen in de regio, die wordt verzorgd door collega-zoutstrooiers. Dat doen we in nauwe samenwerking met weerspecialisten, de gladheidscoördinator bij Provincie Noord-Brabant en tal van collega-‘ijsbestrijders’. Zo zorgen we samen dat het verkeer zo min mogelijk last ondervindt van de winterse omstandigheden.

Meer weten over gladheidsbestrijding, op grote schaal of voor uw eigen bedrijf? Neem contact op met onze specialist Martijn de Groot: (0413) 272 811.

Laatste nieuws

Recente projecten

+
+
+
+

Moodboard generator

Ontdekken hoe uw droomtuin er uit ziet? Onze ‘moodboard-generator’ helpt u vast op weg!

Onderhoudskalender aanvragen

We helpen u graag om uw tuin zo lang mogelijk zo mooi mogelijk te houden. Om u hier bij te helpen kunt u gratis de onderhoudskalender downloaden!

Chat openen
1
Kunnen we je ergens mee helpen?
Hallo,
Kunnen we je helpen?