Zwemvijver


Wanneer de temperatuur in de zomer stijgt naar tropische waarden, spreken veel mensen de wens uit voor het hebben van een eigen zwembad in de tuin. Wat hen echter tegenhoudt is het feit dat een zwembad het grootste deel van het jaar niet wordt gebruikt en enkel de tuin ontsierd. Er is echter een alternatief met meerdere voordelen: een zwemvijver.

Het aanleggen van een zwemvijver verhoogt uw tuingeluk en geeft veel plezier. De vijver zorgt het hele jaar door voor een levende tuin. Waar bij een zwembad de nodige filters en middeltjes nodig zijn om het water op orde te houden, is dit bij een zwemvijver heel anders. Daar is het de natuur die ervoor zorgt dat het water schoon blijft. Het verschil met een zwembad is onder andere goedkoper onderhoud en daarnaast het gemak van eenvoudig onderhoud, omdat de natuur het van u overneemt. Het is niet alleen beter voor uw gezondheid, maar ook minder milieu belastend. Het moerasgedeelte, de micro-organismen en de planten vormen samen een ecologisch systeem. Deze samenwerking van de natuur garandeert schoon en zuiver water. In een tijd dat steeds meer mensen kiezen voor biologisch, is een zwemvijver bijna een must. In plaats van chemicaliën om elk micro-organismen te elimineren heeft u helemaal geen middelen nodig om het water schoon en zuiver te houden. Het milieu zal u dankbaar zijn.

Verhoog uw tuingeluk en plezier en kies voor een zwemvijver om in te zwemmen. De aanleg is in goede handen bij De Groot hoveniers. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanleggen van zwemvijvers, omdat het beter is voor uw gezondheid en voor het milieu. Door de professionele aanleg zal uw tuin een lust voor het oog zijn. Zowel in de zomer als in de winter kunt u genieten van een levende tuin. Dat is toch veel fijner dan dat er een groot oppervlak van uw tuin wordt weggenomen door een zwembad dat het grootste deel van het jaar ongebruikt erbij ligt en veel geld en onderhoud kost.

Alle voordelen nog eens op een rijtje:

  • Zowel in de zomer als winter plezier van uw zwemvijver.
  • Beter voor uw gezondheid.
  • Minder milieu belastend.
  • Goedkoper onderhoud.
  • Eenvoudig onderhoud.
  • Geen middelen nodig om het water schoon en zuiver te houden.
  • Aanleg is in goede handen.
  • Professionele aanleg.

Professionele aanleg zwemvijver

Wanneer u kiest voor een zwemvijver, zorgen wij voor professionele aanleg. Van het graven van een waterput en metselwerk tot filtersysteem en aankleding, de aanleg is bij onze in goede handen.

Laatste nieuws

Recente projecten

+
Moderne tuin aanleg
+
Moderne tuin
+
+
Hoogteverschillen in de tuin

Moodboard generator

Ontdekken hoe uw droomtuin er uit ziet? Onze ‘moodboard-generator’ helpt u vast op weg!

Onderhoudskalender aanvragen

We helpen u graag om uw tuin zo lang mogelijk zo mooi mogelijk te houden. Om u hier bij te helpen kunt u gratis de onderhoudskalender downloaden!