Onze geschiedenis


De Groot Hoveniers lijkt gezien de leeftijd van onze hoveniers een jong bedrijf. Toch hebben we samen al meer dan 100 jaar ervaring in het vak.

én grote familie met meer dan 100 jaar ervaring

De Groot Hoveniers is in 2002 opgericht door Martijn de Groot, oudste zoon in een lange traditie van agrarische ondernemers. Als kind al was hij het liefste buiten; altijd bezig met plantjes of hutten bouwen. De passie voor tuinieren en alles wat groeit en bloeit, nam hij over van zijn opa Hendriks. De interesse voor techniek en bouwkunde kreeg hij letterlijk met de paplepel ingegoten door opa De Groot.

 

Eén grote familie

 

Op de plek waar Martijn zijn bedrijf begon, runde de familie De Groot generaties lang een varkenshouderij. Inmiddels is een groot deel van het gezin werkzaam in het hoveniersbedrijf. Martijn: “Dat typeert onze familie: als we ergens voor gaan, zijn we er ook voor elkaar. Dan maken we er liefst samen een succes van.”

 

Het team van De Groot Hoveniers telt een tiental medewerkers, waaronder gediplomeerde hoveniers, tuinarchitecten/ontwerpers, techneuten en vakbekwame timmerlieden.

 

Goed uitgerust

 

De Groot Hoveniers beschikt over een uitgebreid machine- en wagenpark (herkenbaar aan het opschrift: inspiratie, creatie, realisatie!), zodat we alle onderdelen van het werk zoveel mogelijk in eigen beheer kunnen uitvoeren. Daarnaast kunt u vertrouwen op onze vakkennis en vaardigheden. We volgen allemaal regelmatig trainingen en workshops om onze kennis op peil te houden en goed op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden.

Laatste nieuws

Recente projecten

+
+
+
+

Moodboard generator

Ontdekken hoe uw droomtuin er uit ziet? Onze ‘moodboard-generator’ helpt u vast op weg!

Onderhoudskalender aanvragen

We helpen u graag om uw tuin zo lang mogelijk zo mooi mogelijk te houden. Om u hier bij te helpen kunt u gratis de onderhoudskalender downloaden!

Chat openen
1
Kunnen we je ergens mee helpen?
Hallo,
Kunnen we je helpen?