Tuinadviesdag Buitenkamers 2 februari 2018

Tuinadviesdag Buitenkamers 2 februari 2018

De tuinadvies dag van zaterdag 3 februari staat helemaal in het teken van de buitenkamers en de overkappingen die we ontwerpen en bouwen in tuinen. Ben je op zoek naar iets moois, iets unieks en iets eigentijds? Kom gerust langs en laat je door ons adviseren.

De Groot Hoveniers overkapping overkappingen

Voor het ontwerpen en het bouwen van overkappingen hebben we een speciaal stappenplan ontwikkeld wat we graag samen met je doornemen aanstaande zaterdag. Samen kijken we naar de grote van een overkapping, de vorm van de overkapping, de houtsoorten van de overkapping en naar de dakafwerking van de overkapping.

Vervolgens zetten we samen nog een stapje meer en kijken we naar de verlichting ( in showroom aanwezig) zoeken we de kleuren van het hout uit en kijken we naar leuke type wanden.

tuin verlichting op maat

Hebben we de overkapping compleet dan kunnen we naar buiten en kunnen we kijken wat een geschikte vloer is voor in de overkapping. Vind je een houten vlonder mooi ( 12 verschillende mogelijkheden) of kiezen we voor een vloer van keramische tegels of valt je oog op een mooie tapijt tegel voor buiten? Samen nemen we de voor- nadelen door van de verschillende vloeren.

Wil je graag ook zien waar de overkapping gemaakt worden? Attendeer ons daar dan op en  we lopen samen even naar onze werkplaats.  Alle overkappingen maken we namelijk zelf bij ons thuis! Een voordeel dat alles maatwerk is en we snel kunnen schakelen in het werk en alles naar wens zelf kunnen maken.

De Groot Hoveniers overkapping overkappingen werkplaats

Tot slot, elke overkapping die we bouwen tekenen we helemaal uit in 3D zodat je van te voren goed kunt zien hoe de overkapping zal worden en we samen elk detail kunnen bespreken. Laat je verrassen!

Waarom overkapping van De Groot Hoveniers?

  •  Standaard maatwerk
  •  Eigen timmerwerkplaats
  •  Alles uitgewerkt in 3D ontwerp
  •  Grondwerk, bestrating, overkapping en elektra in het pakket
  •  Klantbeoordeling van 8,8

Laatste nieuws

Recente projecten

+
Tuinverlichting
+
Tuin realisatie
+
overkapping tuin
+
siergrassen en overkapping

Moodboard generator

Ontdekken hoe uw droomtuin er uit ziet? Onze ‘moodboard-generator’ helpt u vast op weg!

Onderhoudskalender aanvragen

We helpen u graag om uw tuin zo lang mogelijk zo mooi mogelijk te houden. Om u hier bij te helpen kunt u gratis de onderhoudskalender downloaden!