Familie van de Broek – Oss

Nadat we de achtertuin een jaar eerder compleet gerenoveerd hebben, werd het tijd voor de voortuin. Deze was al jaren oud en de beplanting was op en versleten.

Projectomschrijving

Nadat we de achtertuin een jaar eerder compleet gerenoveerd hebben, werd het tijd voor de voortuin. Deze was al jaren oud en de beplanting was op en versleten.

De voortuin heeft een bijzondere entree, omdat men via de carport de tuin binnenkomt en men zich zo in een patiotuin waant.

Met de strakke, moderne plantenbak geven we de tuin een modern uiterlijk en zo maken we een mooie combinatie tussen vroeger en nu.

’s Avonds schakelt de verlichting in en krijgen we een heel mooie sfeer. De verlichting geeft een veilig gevoel en zorgt ervoor dat er regelmatig mensen blijven staan om even te kijken naar deze sfeervolle, knusse voortuin.

De klant verteld

Er is een goed plan gemaakt en de afspraken zijn goed nagekomen.

 

Specificaties

Type woning

Rijtjeshuis

 

Locatie

Renovatie voortuin Oss

 

Werkzaamheden

Aanleg van nieuwe paden en een houthok. Plaatsen van moderne plantenbak met solitaire heester. Leveren en aanbrengen van verlichting en de tuin geheel voorzien van nieuwe beplanting.

 

Benodigdheden

Redsun Smartton wave kleur Mount Everest 60 x 60 x 6, Fijne betonpuingranulaat 0-10, Maatwerk houthok steigerhout, Inlite verlichting type Scope, Staande lamp Quatro Corten.

Fotoalbum

Laatste nieuws

Recente projecten

+
+
+
+

Moodboard generator

Ontdekken hoe uw droomtuin er uit ziet? Onze ‘moodboard-generator’ helpt u vast op weg!

Onderhoudskalender aanvragen

We helpen u graag om uw tuin zo lang mogelijk zo mooi mogelijk te houden. Om u hier bij te helpen kunt u gratis de onderhoudskalender downloaden!