Familie van Hoof Wijchen

In eerste instantie was er weinig interesse in de tuinwereld. Daarom heeft de familie besloten om contact te zoeken met een hovenier. Toen de Groot Hoveniers had uitgelegd wat de mogelijkheden waren werden ze al snel enthousiast.

Projectomschrijving

Er werd een plan opgesteld en de voor –en achtertuin werden in zijn geheel opnieuw aangelegd. Vanaf dat moment kwamen ze er achter welke meerwaarde de tuin voor hun heeft en verbleven er vaak. Ze werden zelfs zo enthousiast dat er een jaar later is besloten het gazon en een deel van de beplanting om te vormen tot koivijver. Ze hebben nu een complete tuin die aan alle verwachtingen voldoet en zelfs weinig onderhoud heeft. Familie en vrienden komen regelmatig op bezoek om samen in de tuin te zitten, voetbal te kijken en vooral samen te genieten.

De klant verteld

Tuinontwerp qua originaliteit en creativiteit beter dan alle andere hoveniers die we benaderd hebben. Dit concluderen wij ook uit reacties van anderen!

 

Specificaties

Type woning

Vrijstaand huis

 

Locatie

Voor- en achtertuin in Wijchen

 

Werkzaamheden

Aanleggen van paden en terrassen. Maken van vijverranden en vijver. Installeren van filtersysteem. Aanbrengen van stapelblokken. Gazon aanleggen. Plaatsen hekwerk. Aanbrengen bomen en beplanting. Verlichting aanbrengen en plaatsen van een veranda. Verder is de hele tuin voorzien van beregening.

 

Benodigdheden

Geoantica dikformaat klinker bergamo, Geoantica tegel 60 x 60 milano, Gardeco doorkijkhaard, Rockwallschutting, Pergola verzinktstaal, RVS waterspuwer, Koivijver, In-lite Sub, In-lite BHFS-1.

Fotoalbum

Laatste nieuws

Recente projecten

+
+
+
+

Moodboard generator

Ontdekken hoe uw droomtuin er uit ziet? Onze ‘moodboard-generator’ helpt u vast op weg!

Onderhoudskalender aanvragen

We helpen u graag om uw tuin zo lang mogelijk zo mooi mogelijk te houden. Om u hier bij te helpen kunt u gratis de onderhoudskalender downloaden!