Familie van Leeuwen – Boxtel

Tijdens het eerste gesprek hebben we samen een inventarisatie gemaakt wat Jessica en Bart nu echt leuk vinden in een tuin. Deze tuin heeft namelijk een moeilijke eigenschap, hij is ontzettend klein!

Projectomschrijving

Tijdens het eerste gesprek hebben we samen een inventarisatie gemaakt wat Jessica en Bart nu echt leuk vinden in een tuin. Deze tuin heeft namelijk een moeilijke eigenschap, hij is ontzettend klein!

Na het maken van een moodboard bleek snel dat ze graag een tuin met een landelijke uitstraling wilden. De overkapping was al wel geplaatst, heel modern…. .

De tuin brengen we in het evenwicht door een stoere forse pergola te plaatsen van eikenhout. Lekker landelijk en het geeft meteen voldoende body aan de tuin.

Verhoogde borders zijn gemaakt van Cortenstaal en we hebben ook een Cortenstale kruidenspiraal toegevoegd.

Om de moderne overkapping te verbinden met de rest van de tuin hebben we een granietkeienlijn als verbindende lijn laten lopen van het begin tot het eind van de tuin.

De klant verteld

Vanaf het begin een goed gevoel bij De Groot. Ze hebben waar gemaakt wat ze beloofd hebben!

 

Specificaties

Type woning

Rijtjeshuis

 

Locatie

Renovatie achtertuin Boxtel

 

Werkzaamheden

De gehele achtertuin is gerenoveerd. We hebben de oude bestrating uit de tuin verwijderd, het grondwerk opnieuw gemaakt. Voor de verharding hebben we gebakken klinkers en geotegels gebruikt. We hebben een pergola geplaatst en voor de verlichting in-lite verlichting gebruikt.

 

Benodigdheden

Geoantica Superieur 80x80x6 Milano, Geoantica Superieur 60x60x6 Milano, Opsluitband Grijs, Opsluitband Antraciet, Boomschors Frans 50 ltr, Gebakken Suptraton getrommeld, Gebakken Qualiton getrommeld, Combi Wall Splitton getrommeld Mount Everest, Kinderkoppen Portugees, CB-056/M transformator, LIV LED Alu. Rose Silver, Scope (spot), Cortenstaal bak Andes, Kruidenspiraal Corten zonder bodemplaat, Paal ruw – fijn bezaagd Europees Eiken Rustieke kwaliteit, Afwateringsput.

Fotoalbum

Laatste nieuws

Recente projecten

+
+
+
+

Moodboard generator

Ontdekken hoe uw droomtuin er uit ziet? Onze ‘moodboard-generator’ helpt u vast op weg!

Onderhoudskalender aanvragen

We helpen u graag om uw tuin zo lang mogelijk zo mooi mogelijk te houden. Om u hier bij te helpen kunt u gratis de onderhoudskalender downloaden!

Chat openen
1
Kunnen we je ergens mee helpen?
Hallo,
Kunnen we je helpen?