Familie Puijn – s-Hertogenbosch

Lia en Agnes zijn via internet bij ons terecht gekomen. De voortuin verdiende wel een flinke opknapbeurt. Tijdens het gesprek ontstond het idee om in de voortuin een terras te maken.

Projectomschrijving

Lia en Agnes zijn via internet bij ons terecht gekomen. De voortuin verdiende wel een flinke opknapbeurt. Tijdens het gesprek ontstond het idee om in de voortuin een terras te maken.

In de voortuin schijnt namelijk lekker de zon en is voldoende groot om er een klein terras te maken. Om buiten te kunnen zitten heeft de voortuin wel enige vorm van beschutting gekregen. Vanaf de weg ben je niet altijd zichtbaar.

Het contact van vanuit de woning wordt gemaakt met een zichtlijn tussen de twee muurtjes door. Deze start met een mooie strakke planten bak met daarin een uitbundig bloeiende hortensia op stam.

Voor de hoogte in de tuin hebben we twee bomen geplaatst. Deze zorgen ook voor voldoende beschutting en geven een beschermend gevoel in de voortuin.

De bankjes zijn gemaakt van stapelblokken en zijn voorzien van hardhouten planken. Schijnt het zonnetje? Meteen kun je buiten zitten. Een goede oplossing voor in het vroege voorjaar.

Martijn de Groot, De Groot Hoveniers.

De klant verteld

Wij zijn zeer tevreden over het advies, het uiteindelijke plan en de uitvoering daarvan door de medewerkers.

 

Specificaties

Type woning

Twee-onder-een-kapwoning

 

Locatie

Renovatie voortuin ‘s-Hertogenbosch

 

Werkzaamheden

Oude voortuin verwijderen, grondwerk in orde maken. Aanleggen van de betonkleurvaste bestrating in twee maten en twee verschillende kleuren, plaatsen van twee banken, grote plantenbak plaatsen en voorzien van een mooie stamhortensia. De oprit is verder opnieuw bestraat en de tuin is in zijn geheel opnieuw aangeplant.

 

Benodigdheden

Opsluitband 5x15x100 Antraciet, Opsluitband 5x15x100 Grijs, 25kg granietsplit 16/22 Rood, Geoantica dikformaat Bologna, Geoventa Lineair Roma, Blockstone getrommeld black, Buxus Antraciet, Plank 4 zijdig geschaafd Guariuba


Fotoalbum

Laatste nieuws

Recente projecten

+
+
+
+

Moodboard generator

Ontdekken hoe uw droomtuin er uit ziet? Onze ‘moodboard-generator’ helpt u vast op weg!

Onderhoudskalender aanvragen

We helpen u graag om uw tuin zo lang mogelijk zo mooi mogelijk te houden. Om u hier bij te helpen kunt u gratis de onderhoudskalender downloaden!