Familie Roy – Deurne

Voordat de familie Roy met ons in contact kwam hebben ze de bestaande woning eerst flink onder handen genomen. De woning is aangepast aan de huidige tijd en de ouder wordende kinderen.

Projectomschrijving

Voordat de familie Roy met ons in contact kwam hebben ze de bestaande woning eerst flink onder handen genomen. De woning is aangepast aan de huidige tijd en de ouder wordende kinderen. Ze hebben gerealiseerd een grote woonkamer om te loungen, een fijne leef keuken om samen te koken en een werkplek om thuis te kunnen werken.
De oorspronkelijke tuin was nog traditioneel ingericht met een terras om te kunnen zitten en een gazon voor de kinderen om te spelen. Tijd voor verandering!

In de tuin hebben we diverse zitplekken gecreëerd, waarvan er twee overdekt zijn. Bij de woning is er de mogelijkheid om heerlijk te loungen en de eettafel bevind zich achterin de tuin onder de tweede veranda. De derde zitplek is gesitueerd rondom de houtkachel. Heerlijk om met elkaar diepgaande gesprekken te voeren of voor de kinderen om te chillen met hun vrienden. Vuur heeft iets magisch en verbind mensen met elkaar.

De waterspiegel ligt centraal in de tuin en is de verbintenis tussen binnen en buiten, de verbintenis tussen de diverse terrassen en de verbintenis met de natuur. Water zorgt voor leven in de tuin en de waterspuwer zorgt als blikvanger voor rust in de tuin.

Vanuit de werkkamer is er een prachtig zicht de tuin in en de bijzonder pergola zorgt voor voldoende schaduw en geeft verkoeling tijdens warme zomerse dagen. Thuis werken wordt een bijzondere belevenis in deze groene omgeving.

De klant verteld

We waren op zoek naar een hoveniersbedrijf die onze tuin moest gaan renoveren. Via inschrijving p/internet reageerden div hoveniersbedrijven waar onder andere ook De Groot Hoveniers. Na een goed eerste gesprek en mooi tuinontwerp zijn we verder gegaan met de Groot hoveniers. Het gehele project is perfect gelopen vlgs afspraak en de kwalitiet van de materialen, adviezen en afwerking zijn zeer goed. Het personeel is ook zeer bekwaam, aardig en netjes in omgang wat zeer prettig is om mee samen te werken.
Ik beveel daarom iedereen dit professionele Hoveniersbedrijf aan.
Irma en Ronald Roy (Deurne)

 

Specificaties

Type woning

Twee-onder-een-kapwoning

 

Locatie

Voor- en achtertuin in Deurne

 

Werkzaamheden

Aanleggen van een oprit, paden en nieuwe terrassen in de voor- en achtertuin. Bouwen van een waterspiegel met een CortenStale muur met daarin verwerkt een RVS Waterspuwer. De beplanting hebben we aangebracht in diverse verhoogde bakken en de gehele tuin is voorzien van verlichting.

 

Benodigdheden

Verharding bestaat uit MBI geostenen, geoantica dikformaat klinkers en geosenza travatino 80 x 40 tegels. De verhoogde plantenbakken, houtkachel, pergola en de muur zijn gemaakt van Cortenstaal. De vijverrand en de opsluitbanden zijn uitgevoerd in Bluemoon linea. Uit de collectie van In-lite verlichting hebben we de scope, blink en sentina gebruikt als spot, inbouw- of wandverlichting.

Fotoalbum

Laatste nieuws

Recente projecten

+
+
+
+

Moodboard generator

Ontdekken hoe uw droomtuin er uit ziet? Onze ‘moodboard-generator’ helpt u vast op weg!

Onderhoudskalender aanvragen

We helpen u graag om uw tuin zo lang mogelijk zo mooi mogelijk te houden. Om u hier bij te helpen kunt u gratis de onderhoudskalender downloaden!

Chat openen
1
Kunnen we je ergens mee helpen?
Hallo,
Kunnen we je helpen?