Familie Schilte – Veghel

De heer en mevrouw Schilte zijn al jaren met pensioen en ze wilden graag voor de laatste keer de voortuin renoveren met als doel het ontstaan van een onderhoudsvriendelijke tuin die zij zelf nog jaren bij kunnen houden.

Projectomschrijving

De heer en mevrouw Schilte zijn al jaren met pensioen en ze wilden graag voor de laatste keer de voortuin renoveren met als doel het ontstaan van een onderhoudsvriendelijke tuin die zij zelf nog jaren bij kunnen houden.

De voortuin mocht modern worden en mocht zeker een voortuin zijn die anders is dan andere voortuinen. Een groene oase met diverse soorten planten en een overkapping boven de voordeur waren ook grote wensen.

De voortuin is geheel strak uitgevoerd met een bijzondere overkapping bij de voordeur. Deze is geheel gemaakt van Cortenstaal en deze is tevens uitgebreid met een pergola, waarin zelfs klimplanten kunnen groeien.

Twee aluminium plantenbakken zorgen voor een mooi contrast met het Cortenstaal. De twee solitaire heesters zijn de mooiste blikvangers.

Een hele kleine tuin, waarbij we gezorgd hebben voor een groene uitstraling met een heel laag onderhoudsniveau. We zijn trots op dit groene pareltje.

Martijn de Groot, De Groot Hoveniers

De klant verteld

Er is een goed plan gemaakt en de afspraken zijn goed nagekomen.

 

Specificaties

Type woning

Rijtjeshuis hoekwoning

 

Locatie

Aanleg voortuin in Veghel

 

Werkzaamheden

Grondwerk in orde maken, aanleggen van paden en terrassen en het bouwen van een overkapping en pergola. Opvangen hoogteverschillen met stapelblokken en aanbrengen van splitvlakken met beplanting.

 

Benodigdheden

Gebakken WF Terra Carbona Antica, Graniet split rood 8/16, Mbi Geoantica bergamo 100 x 100, Opsluitbanden antraciet 6 x 20 x 100, Cortenstalen kantopsluiting, Stapelblok, getrommeld 30 x 15 x 15 antraciet, Schuttingscherm 19 planks geïmpregneerd, Pergola maatwerk Cortenstaal, Aluminium plantenbakken kleur RAL7021

Fotoalbum

Laatste nieuws

Recente projecten

+
+
+
+

Moodboard generator

Ontdekken hoe uw droomtuin er uit ziet? Onze ‘moodboard-generator’ helpt u vast op weg!

Onderhoudskalender aanvragen

We helpen u graag om uw tuin zo lang mogelijk zo mooi mogelijk te houden. Om u hier bij te helpen kunt u gratis de onderhoudskalender downloaden!