Familie Verbrugge – Erp

De familie Verbrugge heeft voor ons gekozen, omdat onze tuinarchitect een tuinontwerp heeft kunnen maken wat aansluit bij hun wensen. Het ontwerp gaf een duidelijk beeld hoe de droomtuin eruit kwam te zien.

Projectomschrijving

De familie Verbrugge heeft voor ons gekozen, omdat onze tuinarchitect een tuinontwerp heeft kunnen maken wat aansluit bij hun wensen. Het ontwerp gaf een duidelijk beeld hoe de droomtuin eruit kwam te zien.

Duidelijk is te zien dat de tuin ontzettend mooi aansluit bij de tuinkamer. De tuinkamer is omsloten met een strook gebakken klinkers en al snel is de onderhoudsvriendelijke beplanting zichtbaar in deze moderne tuin.

De tuin is aangelegd met onderhoudsvriendelijke materialen zoals het gebruik van keramische tegels. Deze tegels vergen weinig onderhoud en blijven prachtig op kleur.

Onze hoveniers hebben met veel passie de werkzaamheden voor de tuin uitgevoerd in Erp en het resultaat mag er dan ook zeker zijn.

De klant verteld

Er is een goed plan gemaakt en de afspraken zijn goed nagekomen.

 

Specificaties

Type woning

Vrijstaand huis

 

Locatie

Achtertuin in Erp

 

Werkzaamheden

De tuinarchitect van de Groot Hoveniers is als eerste gestart met maken van een tuinontwerp. Na goedkeuring van de klant zijn onze Hoveniers in Erp aan de slag gegaan met de aanleg van de moderne tuin. Het grondwerk is gerealiseerd voor de keramische tegels en de paden van gebakken klinkers. Het hoogte verschil hebben we opgevangen met een keermuur van stapelblokken. Vervolgens zijn er splitvakken gemaakt en is de beplanting aangebracht. Als laatste zijn de mooie moderne potten geplaatst met de daarbij behorende tuinverlichting.

 

Benodigdheden

De terrassen zijn gemaakt een keramische tegel Pietra di Barge in de maat 60 x 60. De paden zijn uitgevoerd met een gebakken klinker UDF65 Eros getrommeld en de muren zijn gemaakt van de stapelblok, blockstone getrommeld 15 x 15 x 30 Gothic. De kleur van het split is Basalt in de maat 8-11 mm. Verder zijn de mooie witte planten bakken het type Buxus PB13.1 kleur RAL 9010 geplaatst in de maat 400 x 400 x 1000.

De beplanting bestaat uit grote groepen Hydrangea arborescens ‘Annabelle’ aangevuld met Lavendula angustifolia ‘Hidcote’ en de siergrassen Imperata cylindrica ‘Red Baron’. De solitaire heester is een Cornus kousa chinensis.


Fotoalbum

Laatste nieuws

Recente projecten

+
+
+
+

Moodboard generator

Ontdekken hoe uw droomtuin er uit ziet? Onze ‘moodboard-generator’ helpt u vast op weg!

Onderhoudskalender aanvragen

We helpen u graag om uw tuin zo lang mogelijk zo mooi mogelijk te houden. Om u hier bij te helpen kunt u gratis de onderhoudskalender downloaden!

Chat openen
1
Kunnen we je ergens mee helpen?
Hallo,
Kunnen we je helpen?