Familie Verhagen – Eindhoven

Het eerste gesprek bij familie Verhagen was een ander gesprek dat gebruikelijk. Moeder en dochter zaten tegenover mij aan tafel. Hoe bijzonder en leuk! Tijdens het gesprek kwam al snel naar voren dat de dochter een passie had voor het inrichten van interieurs en het ontzettend leuk vond om samen met haar moeder aan de slag te gaan voor de tuin.

Projectomschrijving

Het eerste gesprek bij familie Verhagen was een ander gesprek dat gebruikelijk. Moeder en dochter zaten tegenover mij aan tafel. Hoe bijzonder en leuk! Tijdens het gesprek kwam al snel naar voren dat de dochter een passie had voor het inrichten van interieurs en het ontzettend leuk vond om samen met haar moeder aan de slag te gaan voor de tuin. Samen hebben zij een moodboard gemaakt en zijn wij daarna aan de slag gegaan voor het ontwerpen van de tuin. Het is een hele kleine stadstuin, maar daarin hebben we het voor elkaar gekregen om een groen geheel te creëren. Water in de tuin zorgt voor het aantrekken van vogels, de bomen geven beschutting en de ronde vormen benadrukken nog een de natuurlijke uitstraling. Een onderhoudsvriendelijke tuin, met leuke zitplekken en bijzonder gebruik van materialen.

De klant verteld

Als je graag een tuin hebt waar je zelf veel invloed op mag uitoefenen dan moet je bij Hovenier de Groot zijn. De eerste kennismaking een fijn gesprek van wat IK zou willen, kleuren en vormen. Ik kreeg huiswerk: een moodboard maken van plaatjes van tuinen die ik leuk vond. Toen de tekening was gemaakt zag ik echt stukjes uit mijn moodboard terug.Daardoor kreeg ik het gevoel dat het echt mijn tuintje ging worden.

 

Specificaties

Type woning

Rijtjeshuis

 

Locatie

Eindhoven

 

Werkzaamheden

De gehele voor- en achtertuin zijn op de schop gegaan. Oude bestrating en beplanting hebben we verwijderd, nieuwe bestrating aangebracht en verhoogde muurtjes gecreëerd. Er is een waterelement in de tuingeplaatst voor meer beleving en daarom heen is het geheel aangeplant. Voor in de donkere wintermaanden is de gehele tuin voorzien van In-lite verlichting

 

Benodigdheden

CorTen staal watertafel, Opsluitband 5 x 15 x 100 antraciet, COL-MET Cor-ten staal 3mm x 10,2 cm, Timberstone Large Sleeper 90 x 22,5 Dritwood, Gebakken, WF85 wasserstrich Gasol, Stapelblokken Promo Wall Mount Everest, Zitelementen Pack mann graniet grijs, Kinderkoppen Portugees graniet, CB-056/M transformator In-lite, Wandverlichting Fish Eye Wall, Sentina Scope, Kastanje Paal voor natuurlijke uitstraling, Morus alba als dakboom

Fotoalbum

Laatste nieuws

Recente projecten

+
+
+
+

Moodboard generator

Ontdekken hoe uw droomtuin er uit ziet? Onze ‘moodboard-generator’ helpt u vast op weg!

Onderhoudskalender aanvragen

We helpen u graag om uw tuin zo lang mogelijk zo mooi mogelijk te houden. Om u hier bij te helpen kunt u gratis de onderhoudskalender downloaden!