Familie Vrind – Uden

De voortuin heeft een lijnenspel wat doorloopt in het pad richting de voordeur. Met het ontwerp hebben we afgeweken met het traditionele haagje aan de voorzijde van de tuin.

Projectomschrijving

De voortuin heeft een lijnenspel wat doorloopt in het pad richting de voordeur. Met het ontwerp hebben we afgeweken met het traditionele haagje aan de voorzijde van de tuin. Een strook bodembedekkers met daarachter een verhoogde border van stapelblokken zorgt voor een afscheiding. Door gebruik te maken van lange strookelementen in de bestrating heeft de tuin een ruimtelijk effect gekregen. Het pad naar de voordeur is een met de tuin en in de beplanting is dit lijnenspel doorgetrokken. Onderhoudsarme sterke beplanting met sprekende kleuren zorgt voor het mooie geheel.

De klant verteld

Er is een goed plan gemaakt en de afspraken zijn goed nagekomen.

 

Specificaties

Type woning

Twee-onder-een-kapwoning

 

Locatie

Renovatie voortuin Uden

 

Werkzaamheden

De oude beplanting en het oude pad naar de voordeur hebben we verwijderd. Daarna is het cunet aangebracht voor de bestrating en de halfverharding. De muren zijn gelijmd op een fundering van opsluitbanden en daarna is er nieuwe grond aangebracht in de plantvakken. De bestrating is gelegd in een gestabiliseerd zandbed. Na afronden van het aanbrengen van de dode materialen is de gehele tuin aangeplant met een onderhoudsvriendelijke beplanting.

 

Benodigdheden

11 m2 Blue moon linea 20*100*3, 4 m2 Nero Eleganto gevlamd 100×100 basalt684, 4 m2 Blue moon anticato 40×80 0.288 ton Grind 15/30, 20 stuk Opsluitband 5x15x100 cm Zwart, 34 stuk Opsluitband 5x15x100 cm Grijs, 217 stuk Stapelblokken antraciet strak 15*15*30

Fotoalbum

Laatste nieuws

Recente projecten

+
+
+
+

Moodboard generator

Ontdekken hoe uw droomtuin er uit ziet? Onze ‘moodboard-generator’ helpt u vast op weg!

Onderhoudskalender aanvragen

We helpen u graag om uw tuin zo lang mogelijk zo mooi mogelijk te houden. Om u hier bij te helpen kunt u gratis de onderhoudskalender downloaden!