Landelijke tuin met buitenkamer in Wanroij

Fotoalbum

De klant verteld

Bekijk de beoordelingen van onze klanten!

Projectomschrijving

In de eerste gesprekken heeft Martijn samen met de klant alle wensen in kaart gebracht. Vervolgens heeft de klant zelf een moodboard gemaakt waarop hij alle elementen van zijn droomtuin heeft gevisualiseerd. De besproken wensen in combinatie met het moodboard zijn door Tijs, onze tuinspecialist, verwerkt in een tuinontwerp. De klant noemde dit ontwerp “schitterend”.

 

Het ontwerp is omgezet in een prachtige landelijke tuin, waarin de klant zijn liefde voor tuinieren goed kan uiten. Daarnaast kan hij er heerlijk tot rust komen en genieten van het buitenleven dankzij een vijver met verschillende waterelementen en een variatie aan beplanting waarin altijd wel iets in bloei of kleur staat.

 

De klant genoot zelfs zo veel van zijn tuin dat hij een jaar later opnieuw bij ons aanklopte. Hij wilde meer tijd in zijn tuin door kunnen brengen en daar hadden wij de ideale oplossing voor; een buitenkamer. Na het doorlopen van een nieuw ontwerptraject kan de klant nu vanuit zijn buitenkamer met glazen schuifwand, gashaard, verlichting en televisie het hele jaar door genieten van zijn tuin.

 

Het resultaat is een tuin in landelijke tuinstijl die mooi overloopt in het boeren landschap rondom de tuin waar de klant alle seizoenen van het jaar gebruik van kan maken.

Chat openen
1
Kunnen we je ergens mee helpen?
Hallo,
Kunnen we je helpen?