Tuin met zwembad, cortenstalen- en bijzondere betonelementen

Fotoalbum

De klant verteld

Bekijk de beoordelingen van onze klanten!

Een rustige tuin met strakke lijnen en gestorte betonvloer vanuit de woning welke word doorgevoerd tot het terras in de tuin. Door de witte langwerpige plantenbakken komt de vorm van het zwembad een aantal keer terug waardoor er rust en eenheid wordt gecreëerd.  

 

In de voortuin komen de gestorte betonvloeren opnieuw terug. Deze betonelementen steken over de damwand waardoor het geheel een speelser beeld krijgt en de omgeving wat meer naar de tuin wordt betrokken. Hierop staan grote ronde cortenstalen plantenbakken met in elk een mooie meerstammige cornus om het speelse beeld wat te versterken.   

 

In de oprit is het beton op dezelfde manier doorgevoerd om ook weer de rust en eenheid in het ontwerp door te voeren. Door met grote elementen te werken is deze tuin een modern en strak geheel geworden. Met groen hebben we deze elementen verzacht en wordt het huis en de tuin aangekleed en wordt er body aan het geheel gegeven.  

 

Bij het zwembad is er gekozen voor een composieten vlonder waardoor de levensduur langer behouden kan blijven en de kleur van de planken niet zal vergrijzen. 

Chat openen
1
Kunnen we je ergens mee helpen?
Hallo,
Kunnen we je helpen?