Tuinontwerp tuinadviesdag zaterdag 3 maart 2018

Tuinontwerp tuinadviesdag zaterdag 3 maart 2018

Een tuin die bij moet dragen aan jouw geluk begint bij de basis, een goed ontwerp. In dit ontwerp zal er met veel verschillende onderdelen rekening gehouden moeten worden. Wat is bijvoorbeeld een goede balans tussen groen en eventuele verharding in de tuin? Waar komen de zitplaatsen en waar de bloeiende planten? Welke planten gedijen goed in je tuin? Wat is een geschikte plek voor grote plantenbakken? Of wil je misschien een zwemvijver, een buitenkamer of een veranda in de tuin? Hoe komen al deze zaken het beste tot hun recht? Het is belangrijk dat alle materialen die gebruikt worden (zoals bijvoorbeeld tuintegels en houtsoorten) visueel mooi bij elkaar passen. Vanzelfsprekend moet er ook rekening gehouden worden met privacy en met het benutten van zonlicht en schaduw.

Tuinontwerp

Door een goed tuinontwerp kom je achteraf niet voor vervelende verassingen te staan. Alle spullen in de tuin krijgen een eigen plek, dus ook afvalcontainers en tuingereedschap. Door je tuinontwerp te laten doen door experts in combinatie met je persoonlijke wensen zal het resultaat volledig naar je smaak zijn.

Wij vinden het belangrijk dat het ontwerp goed aan sluit bij jouw persoonlijke wensen en daarom werken wij met een Moodboard. Je geeft je wensen aan door middel van een Moodboard en wij geven aan de hand daarvan de noodzakelijke adviezen. Daarna ontwerpen we je droomtuin eerst in 3D.

Al onze ontwerpen worden uitgewerkt in 3D. Een van de grootste voordelen is vanzelfsprekend dat je vooraf een compleet beeld krijgt van je toekomstige tuin. Met een professioneel 3D ontwerp wordt het allerbeste uit de mogelijkheden voor een tuin gehaald en je kunt de mogelijkheden vooraf overdenken. Een tuinontwerp in 3D bekijken is een beleving op zich. Door het dragen van een 3D bril maak je een virtuele wandeling door je eigen tuin, die je bekijken kunt in 3 dimensies. Je ziet dus alle details van het ontwerp, in de hoogte, de breedte en de diepte.

Ben jij aan het nadenken over een nieuwe tuin en zou je graag een keer vrijblijvend advies willen? Kom zaterdag 3 maart naar ons Tuin Inspiratie Centrum en onze experts helpen je graag met je vragen en adviseren je graag over jouw tuin. Je kan onderstaand formulier invullen om een afspraak in te plannen bij een van onze experts.

Laatste nieuws

Recente projecten

+
Tuinverlichting
+
Tuin realisatie
+
overkapping tuin
+
siergrassen en overkapping

Moodboard generator

Ontdekken hoe uw droomtuin er uit ziet? Onze ‘moodboard-generator’ helpt u vast op weg!

Onderhoudskalender aanvragen

We helpen u graag om uw tuin zo lang mogelijk zo mooi mogelijk te houden. Om u hier bij te helpen kunt u gratis de onderhoudskalender downloaden!