Vacature hovenier onderhoud

Vacature hovenier onderhoud

Wij bij De Groot Hoveniers geloven in tuingeluk

Samen met de klant, medewerkers en partners realiseren we tuinen waarin mensen zich thuis voelen, waarin ze tot rust komen en waarin ze graag hun vrije tijd doorbrengen. Naast ontwerp en aanleg verzorgen we ook het onderhoud van tuinen. Zo zorgen we dat mensen genieten van hun tuin en dragen we bij aan het ervaren van tuingeluk.

Onderhoud tuin

Wij zijn op zoek naar een hovenier ONDERHOUD (37 uur) (fulltime)

Als hovenier onderhoud ben je de spil in het beleven van tuingeluk bij onze klanten. Jij geniet van een strakke tuin, het verzorgen van planten en hebt oog voor detail. Je bent het aanspreekpunt voor de klant om zijn/haar tuingeluk door te vertalen in regelmatig tuinonderhoud. Je vertelt graag wat de tuin nodig heeft en deelt je vakkennis met de klant. Als vakman/vrouw zorg je voor tijdig snoeien, bemesten en hou je de tuin in optimale conditie. Ook ondersteun je bij het instellen van beregening, verlichting en zorg je dat de bestrating er weer netjes bij ligt.

Ben jij toe aan een veelzijdige functie binnen een enthousiast team en groeiend bedrijf? Dan is de functie van hovenier onderhoud bij De Groot Hoveniers iets voor jou!

Wat verwacht De Groot Hoveniers van jou als hovenier onderhoud?

  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 3 of 4
  • Je hebt groene vingers en hebt ervaring in veilig werken met machines
  • Je bent klantgericht en hebt een servicegerichte instelling
  • Je bezit goede communicatieve en sociale vaardigheden
  • Je bezit rijbewijs BE of bent bereidt om dit te gaan halen

Hoe ziet jouw Werkomgeving eruit?

De Groot Hoveniers is een familiebedrijf met circa 25 enthousiaste medewerkers. Je komt te werken in het onderhoudsteam met 3 medewerkers en gaat samen met 20 hoveniers aan de slag om tuingeluk te realiseren. Je werkt zowel in een team als zelfstandig en krijgt op je eigen tablet inzicht in de onderhoudskalender van onze klanten. De Groot Hoveniers kent een open bedrijfscultuur, waarbij onze medewerkers veel vrijheid krijgen en zich verantwoordelijk voelen voor eigen werk.

Wat biedt De Groot Hoveniers jou als hovenier onderhoud?

De Groot Hoveniers biedt een hovenier onderhoud een afwisselende functie met uitzicht op een vaste aanstelling. Wij willen dat onze mensen werken vanuit hun eigen kracht, zich prettig voelen en goed kunnen (samen)werken. Collegialiteit, flexibiliteit en een ontspannen werksfeer staan hierbij centraal. Door de informele cultuur is er bij De Groot Hoveniers genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht en ambitie. Naast een marktconform salaris (CAO Hoveniers) maken opleidingsmogelijkheden deel uit van je secundaire arbeidsvoorwaarden.

We gaan graag met je in gesprek als jij onze nieuwe hovenier onderhoud wilt zijn?

Je kunt solliciteren door onderstaand formulier in te vullen.

Laatste nieuws

Recente projecten

+
Tuinverlichting
+
Tuin realisatie
+
overkapping tuin
+
siergrassen en overkapping

Moodboard generator

Ontdekken hoe uw droomtuin er uit ziet? Onze ‘moodboard-generator’ helpt u vast op weg!

Onderhoudskalender aanvragen

We helpen u graag om uw tuin zo lang mogelijk zo mooi mogelijk te houden. Om u hier bij te helpen kunt u gratis de onderhoudskalender downloaden!