Achtertuin met overkapping en meerdere zitplekken

Een tuin met twee zichtlijnen naar het einde van de tuin. Deze twee paden komen samen bij het eetgedeelte van de tuin. Hier komen vrienden en familie samen om met elkaar te BBQ’en en te genieten van het weer. Vervolgens kunnen ze nagenieten onder de overkapping die afgesloten kan worden door de schuifwanden. Overdag kunnen de bewoners genieten van het mooie weer bij de ligbedden langs de overkapping.

Vanuit de woning is er zicht op een meerstammige boom, deze breekt het zicht naar achter, waardoor er verschillende ruimtes gecreëerd worden. De robuuste pergola is begroeid met klimplanten die zorgen voor een knusse uitstraling. In de avond kunnen de bewoners ook genieten van de tuin. Er worden namelijk bepaalde elementen in de tuin uitgelicht, zoals de meerstammige boom en de pergola. Onder de overkapping zijn inbouwspotjes gemonteerd, daardoor heb je ook in de avond licht in de overkapping.

Video afspelen

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.