Zwemmen in een natuurlijke zwemvijver

Zwemvijvers zijn een sterk opkomende trend in Nederland. En dat is niet vreemd. Waar een zwembad vaak afgedekt is, is een zwemvijver het hele jaar door een lust voor het oog. En ook het zwemmen in een zwemvijver is enorm prettig. Het natuurlijke water is veel zachter dan in een zwembad én het is geheel vrij van chemicaliën. Dus geen last meer van prikkelende ogen of huidproblemen. We kunnen zwemvijvers aanleggen in oneindig veel vormen: rechthoekig, ronde vormen, vierkant. Alles is mogelijk en daardoor mooi in te passen in het ontwerp van jouw tuin.

Professionele aanleg van je zwemvijver

Het aanleggen van een zwemvijver is zeer specialistisch werk. Het is van belang dat de natuur goed zijn werk kan doen. Bijsturen met chemicaliën is bij een zwemvijver niet nodig, maar natuurlijk evenwicht en de bacteriën zijn belangrijk voor een goede waterkwaliteit. Als je je zwemvijver door De Groot Hoveniers laat aanleggen, dan hoef je je hier geen zorgen over te maken. Onze hoveniers zijn gespecialiseerd in het aanleggen van een zwemvijver. En dan bedoelen we ook echt alle facetten van de aanleg. Denk aan grondwerk, betonwerk, metselwerk, techniek en vijverbeplanting. Maar we sluiten ook het riool, de benodigde elektra en de waterleiding voor het vullen van de zwemvijver aan.

Alle voordelen van een zwemvijver nog eens op een rijtje:

  • Schoon water zónder chemische hulpmiddelen
  • Je ervaart er plezier van in zowel de zomer als de winter
  • Bij De Groot is de aanleg in goede handen
  • Beter voor je gezondheid dan een zwembad
  • Minder milieubelastend dan een zwembad
  • Lager energieverbruik dan een zwembad
  • Onderhoud op natuurlijke basis met gebruik van bacteriën

Interesse in een zwemvijver?

Als je met ons in zee gaat, kun je erop vertrouwen dat de aanleg van de zwemvijver professioneel gebeurt. Van het graven van het gat in de grond tot het filtersysteem en de beplanting: alles is in goede handen bij De Groot Hoveniers. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel naar ons kantoor of vul ons contactformulier in. Het is ook mogelijk om een tuin met een zwemvijver te bezoeken. Onze klanten delen graag hun ervaringen.

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.