Over ons

De Groot Hoveniers zorgt ervoor dat jij je (weer) thuis voelt in je tuin. Met alle kennis in huis, jarenlange ervaring en een flinke portie passie voor tuinen maken wij die belofte waar. Jouw wensen staan centraal voor het tuinontwerp. En op basis daarvan realiseren wij een plek om te verbinden met familie en vrienden of om jezelf even terug te trekken. Kortom: thuis in jouw tuin.

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Van ontwerp tot oplevering

Waar we trots op zijn, is dat we je gedurende het hele proces ontzorgen: van het ontwerp tot de oplevering. We volgen bij elke klant dezelfde werkwijze, maar altijd met een uniek resultaat. Doordat we zelf verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van het ontwerp, ontstaan er nooit verrassingen tijdens de aanleg. We hebben alle kennis en ervaring in huis om jouw wensen tot werkelijkheid te maken. Of het nu gaat om de beplanting en bestrating of de beregening, elektra of een poolhouse met toilet en douche: onze medewerkers realiseren het van A tot Z. Hierdoor heb je gedurende het hele project met maar één partij te maken. Wel zo prettig, toch?

Een fit en ambitieus team

Onze medewerkers zijn fit, gezond en zitten goed in hun vel. Daar besteden we vanuit het bedrijf veel aandacht aan. We sporten samen en ondersteunen en begeleiden onze medewerkers wanneer dit nodig is. Verder worden we blij van nieuwe uitdagingen en houden we ervan om op topniveau te presteren en altijd het beste uit onszelf te halen. En na al dat harde werken, sluiten we de week graag af aan onze eigen bar.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.