Bedrijfsonderhoud: volledige ontzorging

Wat zien jouw klanten en medewerkers als eerst als ze jouw bedrijf bezoeken? De buitenruimte. Met bedrijfsonderhoud door De Groot Hoveniers weet je zeker dat jullie parkeerplaats en bedrijfstuin er altijd netjes bij liggen. En daarin ontzorgen we je compleet. Alles in de buitenruimte pakken we aan: van een onkruidvrije bestrating tot strak geknipte hagen en van volle beplanting tot werkende verlichting. En hangt er een bord scheef of zit er een gat in het hek? Ook dat regelen we direct. We zorgen ervoor dat de buitenruimte weer tiptop in orde is. En dat met een vast team met vertrouwde gezichten voor jullie. De lijntjes zijn kort, waardoor we snel kunnen schakelen.

De voordelen van een klantenportaal

Als je kiest voor bedrijfsonderhoud van De Groot Hoveniers, dan stemmen we samen de planning af. Doorgaans kijken we een jaar vooruit. In het klantenportaal kun je altijd zelf inzien wanneer we komen en wat we gaan doen. Ook achteraf kun je nog eens nalezen wat er is uitgevoerd op jullie terrein. Bovendien kun je belangrijke momenten doorgeven, zoals open dagen. Juist op die piekmomenten wil je dat alles er piekfijn uitziet. En signaleren jullie ergens een storing of defect? Dan kun je hiervoor een servicemelding doen via het klantenportaal. Wij komen het oplossen. Kortom: met ons bedrijfsonderhoud word je écht ontzorgd.

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.