Professionele tuinaanleg van A tot Z

Wat zo bijzonder is aan de tuinaanleg door De Groot Hoveniers, is dat we alles van begin tot einde in eigen beheer verzorgen. Of het nu gaat om de bestrating, het metselwerk, een zwembad, wellness, de verlichting, elektra of een buitenkamer: onze allround opgeleide teams voeren alles zelfstandig uit. Uiteraard altijd in goede afstemming met jou als opdrachtgever.

Elke dag dezelfde gezichten

Prettig om te weten, is dat onze teams maar aan één tuin tegelijk werken. Dus wanneer een team bij jou een tuin komt aanleggen, dan werken ze op dat moment ook echt alleen aan jouw tuin. Elke dag, met volledige focus en aandacht, én met groot plezier.

De tuinaanleg gebeurt op basis van een strakke planning onder regie van onze projectleider. Hij zorgt ervoor dat alle werkzaamheden naadloos op elkaar aansluiten. Daarnaast heeft ieder team een eigen voorman die gedurende het project elke dag aanwezig is en oog heeft voor detail. Goede communicatie vinden we erg belangrijk. Er vinden daarom vaste overlegmomenten plaats, waarbij we je in alle stappen meenemen.

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.