Overkappingen, buitenkamers en poolhouses

Wil je zoveel mogelijk dagen per jaar genieten van jouw droomtuin? Kies voor een overkapping, buitenkamer of poolhouse. Daarmee maak je het buitenseizoen langer en kun je er zelfs met kerst prima zitten. Lekker knus, beschut tegen regen en wind. Een overkapping of buitenkamer is een heerlijke plek om elkaar te ontmoeten of af te spreken, kortom: om te verbinden. De Groot Hoveniers levert jouw extra buitenruimte gebruiksklaar op, inclusief grondwerk, straatwerk en de fundering, zonder dat er externe partners aan te pas komen.

Een overkapping op maat

De basis voor iedere overkapping, buitenkamer of poolhouse is jouw behoefte. Wil je er een eettafel in kwijt of liever een lounge of een bar om gezellig aan te zitten? Misschien mag een berging ook niet ontbreken. En als het om een poolhouse gaat, denken we ook na over de ruimte voor de techniek, een omkleedruimte eventueel met toilet en douche en de verwarming van de ruimte. Elke functie heeft een bepaalde afmeting nodig: wij zorgen dat het past. Als we alle wensen en bijbehorende afmetingen hebben afgestemd, bouwen we vanuit eigen ontwerp in onze houtwerkplaats jouw buitenruimte op maat. Of we kiezen voor een model van trendhout, waar we al jaren dealer van zijn.

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.