Een tuinoverkapping op maat in Noord-Brabant

Wil je een tuinoverkapping op maat laten maken in Noord-Brabant? Dat is geen gek idee! In Nederland is het hebben van een tuin namelijk een mooi bezit. Niet alleen verandert deze het hele jaar door vanwege de seizoenen. Het is voor veel mensen ook een fijne hobby om in de tuin aan het werk te zijn. Helaas is het aantal dagen dat je echt lekker op de veranda in je tuin kunt zitten behoorlijk beperkt. In de winter kan het al helemaal niet en ook in het voorjaar en najaar is het vaak te koud. Gelukkig is het mogelijk om hier verandering in te brengen. Door een luxe overkapping te laten plaatsen door een hovenier uit Noord-Brabant, kun je daar vrijwel het hele jaar in je achtertuin van genieten.

VUL DE MOODBOARD GENERATOR IN EN KRIJG EEN MOODBOARD VOL INSPIRATIE VOOR JOUW NIEUWE MAN-CAVE

Binnen een paar minuten heb je een visueel overzicht van wat jij mooi vindt in je nieuwe man-cave en wat je er allemaal in wil gaan zetten. Vul nu de moodboard generator helemaal gratis in!

Maak nu een afspraak aan voor een vrijblijvend advies gesprek.

Vraag hier het stappenplan aan en ontvang hem direct in je e-mail.

overkappingen buitenkamer

Creëer een fijn buitenverblijf met een tuinoverkapping op maat in Brabant

Een overkapping, ook wel buitenkamer genoemd, is eigenlijk een extra kamer die je in de achtertuin plaatst. Je combineert hiermee binnen met buiten en is dus veel meer dan alleen een veranda in je tuin. Het laten plaatsen van een luxe overkapping in de achtertuin is bovendien een echte trend aan het worden in zowel Noord-Brabant als de rest van het land. Een dergelijke ruimte is voorzien van verwarming, tv-aansluiting, glazen wanden die je kunt sluiten, een vaste bar en nog veel meer. Met een tuinoverkapping op maat in Brabant heb je kortom een heerlijke plek om te zitten, ongeacht welk seizoen.

overkapping tuin
De Groot Hoveniers overkapping overkappingen werkplaats

Een tuinoverkapping op maat in jouw tuin in Brabant

Een aantal jaar geleden zijn wij bij de Groot Hoveniers door heel Noord-Brabant gestart met het bouwen van houten tuinoverkappingen en buitenkamers op maat. Een voordeel is dat we goed in staat zijn om na te denken over de juiste locatie van de overkapping en we ook meteen de tuin eromheen aanpakken, indien gewenst. Wij maken dan namelijk een ontwerp op maat waar niet alleen de tuinoverkapping in mee wordt genomen, maar ook de tuin zelf. Op die manier wordt het samen een mooi geheel.

overkapping

Geniet van een luxe overkapping in Noord-Brabant

Wil je een luxe overkapping in je achtertuin laten maken en woon je in de buurt van Volkel, in Noord-Brabant? Schakel ons in en je profiteert van heldere prijzen. Vooraf maken we de kosten inzichtelijk en hier komt tijdens de werkzaamheden geen verandering in. Bovendien hebben we bij De Groot Hoveniers alles onder één dak. Zo verzorgen we jouw tuinoverkapping op maat én regelen we bijvoorbeeld ook het leidingwerk en de verlichting, ook wanneer je ervoor kiest om een luxe overkapping te laten maken in Noord-Brabant. Heb je interesse in een tuinoverkapping op maat of een natuurlijk tuinontwerp en woon je in Noord-Brabant? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar onze vestiging in Volkel via 0413 27 28 11 of onze vestiging in Etten-Leur via 076 – 303 35 54.

Chat openen
1
Kunnen we je ergens mee helpen?
Hallo,
Kunnen we je helpen?