Zwembaden en Wellness

Heb je het ook vaak zo druk? Dan is het belangrijk om thuis af en toe te ontspannen. Heb je wel eens gedacht aan een zwembad, plungepool of whirlpool, eventueel in combinatie met een sauna en/of stoomcabine? Een mooie toevoeging aan je tuin én een heerlijk moment voor jezelf. Samen met onze vaste leverancier denken we graag met je mee en kunnen we alles voor je realiseren. Van het ontwerp tot de techniek en alle benodigde faciliteiten rondom je zwembad: onze expertises en die van onze leverancier vullen elkaar goed aan, waardoor we alles kunnen realiseren dat past bij het plaatje dat jij voor ogen hebt.

We denken aan alles

Wanneer je De Groot Hoveniers inschakelt voor het aanleggen van je zwembad en/of wellnessfaciliteiten, dan weet je dat alles goed geregeld is van A tot Z. Je kunt met ons sparren over de afmetingen en uitstraling van de faciliteiten, maar we denken samen met onze leverancier ook mee over alle andere praktische zaken. Zoals de waterbehandeling, filterinstallaties, verwarming, een toilet, douche en omkleedruimte, de elektra en verlichting. Met veel ervaring en passie verzorgen wij het complete plaatje voor je.

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.