Onze rol in tuinonderhoud

Blij met de tuin die we opgeleverd hebben? Dat wil je natuurlijk graag zo houden. De Groot Hoveniers is een specialist in tuinonderhoud en weet wat er nodig is om jouw tuin zo mooi mogelijk te houden, in alle seizoenen. We adviseren je sowieso bij de oplevering wat je zelf kunt doen om de tuin in goede conditie te houden. Daarnaast kun je ons inschakelen voor het onderhoud van je tuin. Daarvoor hebben we allerlei soorten praktische abonnementen.

Meer tuinonderhoud

Goed tuinonderhoud voor een langere levensduur van je tuin

Het onderhoud van een tuin gaat niet alleen over de beplanting. Ook andere materialen, zoals bestrating en houtwerk, hebben regelmatig aandacht nodig. En wat te denken van de techniek in jouw tuin, zoals de beregeningsinstallatie, vijverfilter of robotmaaier? Al dit soort zaken valt bij De Groot onder tuinonderhoud. Van klein tot groot onderhoud: we pakken het met evenveel toewijding aan. Goed tuinonderhoud draagt bij aan het verlengen van de levensduur van je tuin en wij worden er blij van als jij elk seizoen kunt genieten van een gezonde en strakke tuin.

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze onderhoudskalender

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze onderhoudskalender in je inbox.

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.