Klantbeoordelingen

Hier vind je waardevolle feedback van onze klanten, verzameld via het onafhankelijke beoordelingsplatform klantenvertellen.nl. Bij De Groot Hoveniers streven we naar uitstekende service en klanttevredenheid staat voorop. Blader door de beoordelingen van onze klanten en kies met vertrouwen voor ons. Samen creëren we de tuin waar jij je thuis in voelt. Neem contact op voor meer informatie of een offerte. Bedankt voor je interesse!

Pieter,Cuick
Perfecte begeleiding van ontwerp naar aanleg dakterras
Lees verder
De Groot Hoveniers heeft onze wensen heel goed kunnen vertalen naar een prachtig ontwerp. Onder hun begeleiding en advies hebben we daar de planten en boompjes bij uitgezocht. De aanleg werd uitgevoerd door zeer kundige medewerkers. We zijn zeer tevreden methet resultaat.
Nienke, Uden
We hebben nu weer een prachtige tuin!
Lees verder
Onze ervaring met De Groot is goed! Creatieve oplossingen en mooie resultaten. Ook zijn we tevreden over het proces van ontwerp tot uitvoering. Het was fijn samenwerken met de mannen van De Groot!
Jose, Uden
Mooi ontwerp en goed uitgevoerd
Lees verder
Tijdens het ontwerpen van onze tuin werd goed geluisterd en meegedacht. De uitvoering verliep zeer efficient. We zijn erg blij met eindresultaat.
Stephan, Uden
Super fijn proces met een prachtig product
Lees verder
Erg prettig gelopen traject om tot een prachtige tuin te komen! Ruimte voor eigen inbreng was er volop. Het leuke was dat de hoveniers ter plekke meedachten wat het mooist zou zijn en dingen aangepast! Fijne medewerkers die 4 weken lang dagelijks zijn gekomen! Beleefd, netjes en professioneel!
Vincent, Beek
Van idee naar resultaat!
Lees verder
Vanuit een advertentie op Facebook een afspraak gemaakt met Martijn de Groot om samen een idee uit te werken naar een heus tuinplan. Martijn leverde een gedetailleerd plan aan met een indrukwekkende 3D presentatie. De uitvoering van het project verliep vlekkeloos. Deskundig, vriendelijk en hardwerkend personeel, altijd bereid om binnen het project nog aanpassingen te maken.
Rob en MJ, Uden
Eenmaal het ontwerp gezien waren we om, blij mee!
Lees verder
We gingen voor wat aanpassingen in onze tuin. Maar gedurende het 1e gesprek kwam er steeds meer wat we misschien wel eens zouden kunnen veranderen. Martijn verzekerde ons dat, ondanks onze mooie tuin, na het ontwerp te hebben gezien, we overtuigd zouden zijn van hoe nog veel mooier onze tuin eruit zou kunnen komen te zien.
Vorige
Volgende

Maak kennis met ons team

Ons team streeft altijd naar een uitstekende service en een eindresultaat waar jij blij van wordt. Je leest dit dan ook regelmatig in de klantbeoordelingen. De Groot Hoveniers investeert veel in zowel de fysieke als mentale gezondheid van zijn medewerkers en dat zorgt ervoor dat ze altijd op topniveau presteren.

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.