3D Tuinontwerp: brengt je toekomstige tuin tot leven

Je herkent ze wel, die prachtige tuinen tijdens een wandeling of tijdens je zoektocht online. Al deze tuinen hebben als basis een goed tuintonwerp. Een goed tuinontwerp is essentieel voor een tuin waarin jij je thuis voelt. Om dat gevoel van thuis te ervaren, ontwerpen wij onze tuinen allemaal in 3D. Hoe gaat de tuin eruitzien? Wat is praktisch en wat niet? Hoe ga je de tuin ervaren als je binnen zit en (in de avonduren) naar buiten kijkt? Op al die vragen krijg je een antwoord met behulp van een zeer realistisch 3D tuinontwerp. Zie het als een soort proefrit die je maakt om te kijken of de tuin echt bij je past. We hebben hier al vele jaren ervaring mee en merken keer op keer dat het de beeldvorming bij je nieuwe tuin versterkt.

De voordelen van een 3D tuinontwerp

Een op maat gemaakt 3D tuinontwerp geeft je de mogelijkheid door je toekomstige tuin te wandelen. Onze 3D tuinontwerper maakt het ontwerp special voor jouw tuin om je een goed beeld te geven van de mogelijkheden in je toekomstige tuin. En die mogelijkheden zullen je verrassen. Zo laten we je de kracht van een goed verlichtingsplan ervaren, geven we je een kijkje in de zichtlijnen vanuit verschillende plekken in de tuin en ontdek je het effect van hoogteverschillen. Wil je iets veranderen aan de stijl en inrichting? In een handomdraai maken wij een nieuwe animatie om je het verschil te laten zien. Is het 3D tuinontwerp helemaal naar wens? Dan voeren onze ervaren hoveniers het graag voor je uit.

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.