Voor- en achtertuin met zwembad en poolhouse

De combinatie cortenstaal, split en hout komen in deze tuin mooi tot zijn recht. Om de rust in de voortuin te bewaren is er gekozen voor cortenstalen plantenbakken van Adezz met een meerstammige boom en strakke onderbeplanting. Om een natuurlijke afscheiding van de berm en tuin te creëren is er gekozen voor houten palen en siergras. Om de afvalbakken uit het zicht te nemen is er gekozen voor een groene oplossing. De stijl van de voortuin wordt in de achtertuin doorgetrokken door middel van de cortenstalen plantenbakken. Het royale zwembad is voorzien van ligplateau en verlichting. In de vlonder zijn de cortenstalen plantenbakken strak verwerkt. Het poolhouse is uitgerust met een loungegedeelte en eetgedeelte, daardoor kunnen familie en vrienden nog lang borrelen.

In de nacht worden de woning en de tuin subtiel uitgelicht met de verlichting van In-Lite. Zo wordt in de vlonder de verlichting subtiel verwerkt in de planken en onder de bomen worden spots geplaatst die de bomen uitlichten. Daardoor blijft de symmetrie ook in de avond zichtbaar.

Video afspelen

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.