Adviesdag voor nieuwbouwtuinen

17 oktober 2017
Nieuws

In ons Tuin Inspiratie Centrum organiseren we zaterdag 21 oktober een speciale nieuwbouwtuin adviesdag. Via een aantal concrete korte stappen ontwerpen we de tuin, zoeken we de materialen uit en maken we meteen een offerte. In een gesprek van ongeveer 1.5 uur zetten we deze stappen samen om tot een mooi eindresultaat te komen.

Deze dag hebben we speciaal opgezet voor de wat eenvoudigere nieuwbouwtuinen, die toch graag een goed advies willen hebben en verrast willen worden met een andere indeling dan wat men zelf bedacht zou hebben. Met een schets laten we zien hoe de tuin ingericht kan worden en met deze schets in de hand lopen we bijv. langs onze borden met bestratingsmaterialen en leggen we de stalen kunstgras erbij.

Kijken we naar het soort beplanting en geven een advies voor eventuele verlichting erbij. Op het moment dat de schets is goedgekeurd en we hebben de materialen uitgezocht dan kunnen we meteen overgaan tot het maken van een offerte. We berekenen samen de hoeveelheden en hangen daar de kosten aan. Alle kosten samen maken het eindbedrag voor wat de tuin zou kunnen gaan kosten. Misschien liever wat werkzaamheden zelf uitvoeren? Geef het aan en we nemen het mee in het kosten verhaal en daar kan men wat in besparen.

Om samen goede stappen te kunnen zetten hebben we een duidelijke plattegrond nodig van de tuin en de woning. Geef op deze plattegrond precies aan waar de ramen en deuren zitten, de poort is gesitueerd en dit alles het liefst op de centimeter nauwkeurig. Echt goed voorbereid op gesprek komen? Teken dan deze plattegrond alvast thuis uit, schaal 1:50 of schaal 1:100. Verder vinden we het fijn als jullie ook wat foto’s bij hebben van de huidige situatie.

Graag laten we deze dag slagen en als jullie bereid zijn om na een goed gesprek en een goede offerte meteen opdracht te verstrekken, dan kunnen we jullie een korting geven van 10%. Wil je er zeker van zijn dat we je kunnen helpen op deze dag? Meld je dan aan via onze website en reserveer een plekje bij een van onze twee adviseurs. Zij hebben dan ook echt 1.5 uur de tijd.

 

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.