Altijd een perfect gemaaid gazon?

12 juni 2024
Onderhoud

Onbemand maaien met de nieuwe Kress RTKn-robotmaaiers biedt een efficiënte oplossing voor tuinliefhebbers die streven naar een prachtig gazon zonder gedoe. Dankzij de geavanceerde Kress RTKn-technologie is het mogelijk om jouw tuin moeiteloos te onderhouden, zonder je zorgen te hoeven maken over het maaien van het gras.

Wat maakt deze robotmaaiers anders?

Met de Kress RTKn-robotmaaiers kun je kleine tot grote oppervlakken moeiteloos onderhouden, tot wel 36.000m2. Deze slimme maaiers werken efficiënt in parallelle lijnen die je eenvoudig kunt aanpassen via de handige app. Daarnaast heb je met deze robotmaaier geen gedoe met grensdraden of antennes ter plaatse.

Hoe werkt het?

Dankzij geavanceerde satelliettechnologie kunnen de maaiers binnen nauwkeurige grenzen werken, met een precisie tot op centimeterniveau, zonder dat er draden aan te pas komen. Alles wat je nodig hebt, is je mobiele telefoon en de KRESS RTK app. Ons team helpt je graag met de juiste instellingen voor jouw tuin. Zo kun je verschillende zones te creëren, paden aan leggen en zelfs specifieke gebieden uit sluiten van het maaien via de app.

Voor wie werkt deze robotmaaier?

Of je nu een grote tuin hebt, een sportveld beheert of gewoon op zoek bent naar gemakkelijk en efficiënt grasbeheer, de Kress RTKn-robotmaaiers zijn er voor bijna iedereen. Geniet van een prachtig gazon zonder gedoe, met een stille, emissievrije oplossing die slechts een fractie kostvan bemand maaien.

Wil je meer weten?

Neem gerust contact met ons op via onderstaande formulier. Of kom langs in onze showtuin, waar je onze robotmaaiers kunt bekijken en ervaren. We staan klaar om jou te helpen met al je vragen en om samen te ontdekken welke Kress robotmaaier het beste bij jouw tuin past.

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.