Een herfstsfeer creëren in je tuin

19 oktober 2018
Nieuws

Zodra de herfst nadert denk je misschien dat het gedaan is met bloemen in je tuin, bloemen bloeien natuurlijk in het voorjaar en in de zomer… Maar gelukkig is dat niet het geval, er zijn ook planten waarvan de bloemen juist in de herfst in bloei staan. Zo geven hulstsoorten, sierappels, sneeuwbes en kardinaalsmuts je tuin geweldig veel kleur in ’t najaar. Met deze najaarsbloemen kun je dus ook na de zomer nog genieten van een kleurrijke herfsttuin.

Naast het planten van de najaarsplanten zijn er natuurlijk andere manieren om een echte herfstsfeer te creëren in de tuin. Het wordt weer vroeg donker, binnen gaan de kaarsjes aan. Doe dit ook eens in je tuin, in combinatie met een juist geplaatste tuinverlichting creëer je hiermee een warme en gezellige sfeer in je tuin. En, wil je het nog net wat aangenamer maken zodat je ook lekker kan genieten van deze tuin? Dan is een houtkachel waarbij je heerlijk warm en knus je avond door kan brengen een ideale oplossing.

Kijk ook naar decoratieve aankleding door verschillende accessoires te plaatsen in je tuin. Denk hierbij pompoenen in alle kleuren en maten, warme dekens en kleurrijke kussens. Verzamel wat kastanjes of dennenappels en plaatst deze als decoratie door je tuin.

Zo kun je ook in de herfst nog heerlijk genieten van je tuin!

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.