Even voorstellen: Jacqueline van Lieshout

4 april 2024

Vandaag stellen we onze office manager Jacqueline van Lieshout voor. Samen met haar man Frans zijn ze ouders van Renske en Sjoerd. Renske is inmiddels uitgevlogen, maar samen met Frans en Sjoerd wonen ze in het gezellige Odiliapeel.

Vijf jaar geleden is Jacqueline begonnen bij ons op kantoor. Naast haar functie als office manager is ze steeds meer HR-taken gaan oppakken. “Hierdoor voel ik me ook thuis bij De Groot; je krijgt er echt de ruimte om jezelf te ontwikkelen,” vertelt Jacqueline blij. Daarbij vult ze aan: “We hebben een heerlijk jong en dynamisch team waarin ik me gewaardeerd voel.”

Ze is een echte aanpakker. Een veel gezegde uitspraak van Jacqueline is “Hup en door! Niet te lang stil blijven staan, maar aan het werk blijven.”

Jacqueline zorgt graag voor onze jongens. De bijnaam ‘moeders’ hoort ze dan ook regelmatig! Zorgen lijkt wel haar tweede natuur, want naast haar werk is ze ook mantelzorger. Daar zijn wij natuurlijk ontzettend trots op!

Wil je Jacqueline blij maken? Verras haar dan met een bloeiende anemoon.

Na al dat harde werk komt ze helemaal tot rust in haar tuin. De BBQ gaat aan en een heerlijk speciaal biertje in de hand. Als tip geeft ze jou graag mee: “Laat onze jongens regelmatig tuinonderhoud doen. Dat geeft jezelf meer ruimte om te genieten!”

Hoe Jacqueline volgens collega’s is? “Jacqueline is een leuke, gezellige en lieve collega waar je altijd terecht kunt! Ze zal altijd voor je klaar staan en houd van gezelligheid.”

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.