Luxe wellness in eigen tuin

De-Groot-Hoveniers-Luxe-Wellness zwembad
1 juli 2024
Aanleg

Stel je voor: een oase van rust en luxe in je eigen achtertuin, waar je elke dag kunt genieten en ontspannen. Met de juiste elementen is het mogelijk om je eigen wellness paradijs te creëren. En nu komt het beste gedeelte; Bij De Groot Hoveniers doen we dit graag voor je.

Wat is een wellness tuin?

Een wellness tuin is een perfecte plek om te ontspannen en tot rust te komen. Door de combinatie van natuurlijke elementen en uitgekozen toevoegingen, wordt zowel je fysieke als mentale welzijn ondersteund. Creëer je eigen oase van sereniteit en ontsnap aan de dagelijkse stress in de eigen achtertuin.

Zwembad: het middelpunt van jouw wellness tuin

Een eigen zwembad is een absolute must-have in jouw wellness tuin. Een prachtig zwembad voegt niet alleen stijl toe aan het huis, maar biedt ook dagenlang plezier, ontspanning en rust. Je kan de afmeting, vorm, aankleding en kleur volledig naar je wensen invullen. Natuurlijk denken wij graag met je mee. We zorgen ervoor dat het zwembad goed aansluit bij de stijl van de tuin. Voor meer informatie kan je altijd onze pagina over zwembad wellness bekijken.

Ontspannen in de jacuzzi?

Een jacuzzi kan een geweldige toevoeging zijn aan je wellness ervaring naast een zwembad. Hiermee creëer je niet alleen één, maar meerdere plekken in je eigen tuin waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van de warmte van het water. We kunnen mooie planten aan de zijkant plaatsen zodat je extra privacy hebt als je aan het genieten bent in de jacuzzi.

De-Groot-Hoveniers-Luxe-Wellness buitendouche

Even afkoelen onder de buitendouche?

Stel je voor: je hebt net een lekkere duik in het zwembad genomen en je loopt naar de buitendouche om je af te spoelen. Het koude water verfrist je onmiddellijk, spoelt het chloor van je huid en laat je je weer energiek en fris voelen.

Het is zo fijn om tijdens de warme zomerdagen even onder de buitendouche te staan. Het gevoel van verfrissend koelwater dat over je heen stroomt terwijl je omgeven bent door de natuur is echt onvergetelijk.

Het is alsof je even ontsnapt naar een spa, midden in je eigen tuin. Een buitendouche is niet alleen praktisch, maar biedt ook een luxe ervaring die je zomerdagen naar een hoger niveau tilt. Het is een klein stukje vakantiegevoel, gewoon bij jou thuis.

Maak de wellness tuin af met een buitenkamer

Uitrusten in de schaduw na een middag baantjes te hebben getrokken in het zwembad? Met een buitenkamer van De Groot Hoveniers kan je volop genieten van de wellness tuin. Een buitenkamer kunnen we volledig inrichten naar uw behoefte. Wil je er een bar in of een buitenkeuken? Wij realiseren het voor je. Het is ook nog eens mogelijk om je eigen buitenkamer samen te stellen. Kies een model en stijl het naar uw smaak. Onze specialisten geven je natuurlijk wel advies om het in de stijl van de wellness tuin te houden.

Benieuwd hoe wij van De Groot Hoveniers dit realiseren?

Kan je niet langer wachten totdat wij aan jouw droomtuin beginnen? Maak gerust een afspraak met onze specialisten om al jouw wensen en ideeën te bespreken. We luisteren graag naar al jouw wensen en ideeën, zodat we samen een prachtig tuinontwerp kunnen realiseren. Tijdens ons gesprek zullen we je voorzien van gedetailleerd advies, rekening houdend met de huidige staat van je tuin, je persoonlijke voorkeuren en de laatste trends op het gebied van tuinontwerp. Onze experts zullen samen met jou alle mogelijkheden bekijken en creatieve oplossingen bieden om jouw droomtuin tot leven te brengen.

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.