Nieuw terras Oonivoo Uden

26 oktober 2017
Nieuws

Afgelopen zomer heeft het oude restaurant ‘het Raadhuis’ in Uden een ware metamorfose ondergaan en is het na een flinke verbouwing binnen en buiten geopend als het nieuwe restaurant Oonivoo. Van binnen is het gehele restaurant verbouwd en heeft het een compleet nieuwe inrichting gekregen. Buiten is de Groot Hoveniers aan de slag gegaan met het ontwerpen en realiseren van een  nieuw terras waarbij men nu een totaal andere beleving krijgt.

Het is halverwege juni als er iemand van het Raadhuis belt en vlug een afspraak wil maken met iemand van de Groot. Er moeten namelijk een paar plantenbakken geplaatst worden. Martijn, de inspirator van de Groot Hoveniers verschijnt op de afspraak en binnen een paar minuten is het besproken. Er moet even een nieuw terras gemaakt worden en het moet op korte termijn klaar zijn.

Even snel iets maken, past niet bij de visie van de Groot Hoveniers en men besluit de stoute schoenen aan te trekken en gaat op eigen initiatief in 3D een ontwerp maken voor het in te richten terras. Een terras waar goed nagedacht is over de looprichtingen, over de nieuwe ingang, over meer privacy, geborgenheid, groenbeleving en het belangrijkste: het intieme gevoel op dat immens grote plein. Ook nemen ze meteen de verlichting mee en doen ze een voorstel in een buitenbar.

Tijdens de tweede afspraak is het complete plan klaar en is eigenaar Marco van Bergen compleet verrast! In goede stappen is er nagedacht over het terras en is het complete ontwerp op eigen initiatief gemaakt. Daar houd Marco wel van; een ondernemer met een nodige dosis lef die gelooft in zijn visie en daar duidelijk voor staat.

Menige korte afspraakjes volgen om vervolgens binnen drie weken het complete plan tot in verdere detail uitgewerkt te hebben. Samen met Marco’s vrouw Esther gaat Martijn op stap om prachtige meerstammige heesters uit te zoeken en ze vullen samen de verdere beplanting in. Tussendoor worden de tuinmeubels uitgezocht en worden nog verschillende opstellingen samen besproken en besluiten Marco en Martijn wat het moet gaan worden.

Binnen een week voor de bouwvakvakantie wordt het project gerealiseerd. Tussen alle bouwvakkers door werken de jongens van de Groot Hoveniers aan het terras. Grote bloembakken worden geplaatst, verlichting wordt gemonteerd en alle bakken worden voorzien van een bewateringssysteem. In de avonden wordt de verlichting afgesteld en worden de puntjes op de i gezet. Een bijzondere beleving om in zo’n korte tijd zo’n geweldig project te kunnen realiseren.

Het Oonivoo buitenterras is bijzonder mooi geworden. Er hangt een intieme, luxueuze sfeer, het is heerlijk zitten in de buitenfauteuils, de loungehoek of men kan gezellig borrelen aan de hoge tafels. Bij het invallen van de schemering gaat de verlichting aan en wordt de sfeer nog meer bijzonder. Een terras waar vele gasten heerlijk kunnen dineren, borrelen en genieten van elkaar!

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.