Droomoverkapping met 20% korting!

4 december 2023
Nieuws

Overkapping samenstellen

Wat is er nu fijner dan genieten van de frisse buitenlucht in je eigen tuin? Een buitenkamer is dé perfecte manier om het hele jaar door van je tuin te genieten, ongeacht het weer. Bij De Groot Hoveniers hebben we een bijzondere samenwerking met Trendhout, een leverancier die bekend staat om zijn hoogwaardige en stijlvolle buitenverblijven. En nu hebben we goed nieuws voor jou: van 1 december ’23 tot en met 31 januari ’24 kun je profiteren van een aantrekkelijke korting van 20% op alle buitenverblijven, inclusief toebehoren!

Het Voordeel van een Buitenkamer in je Tuin

Een buitenkamer is niet zomaar een toevoeging aan je tuin; het is een investering in jouw levensstijl. Het stelt je in staat om het hele jaar door te genieten van het buitenleven, of het nu zomer of winter is. Een Trendhout buitenverblijf biedt niet alleen beschutting tegen regen en wind, maar creëert ook een gezellige sfeer waarin je kunt ontspannen, dineren en genieten van gezelschap.

Configureer jouw droomoverkapping

Met de handige configurator van Trendhout kun je zelf je droomoverkapping samenstellen. Kies het model dat het beste bij jouw stijl past, bepaal de afmetingen en voeg extra’s toe, zoals een glazen schuifwand of een buitenkeuken. Het is jouw kans om een uniek buitenverblijf te creëren dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Vrijblijvend adviesgesprek met een van onze tuinontwerpers

Wil je graag wat extra hulp bij het samenstellen van jouw buitenverblijf? Bij De Groot Hoveniers staan onze ervaren tuinontwerpers voor je klaar. Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarin we samen met jou de mogelijkheden bespreken en samen een overkapping samenstellen in de configurator. Samen zorgen we ervoor dat jouw buitenverblijf perfect aansluit bij jouw wensen en de stijl van je tuin.

Wil je inspiratie opdoen? Bekijk dan onze Trendhout modellen op onze website.

Wacht niet langer en maak van jouw tuin een plek waar je het hele jaar door kunt genieten met een prachtig Trendhout buitenverblijf. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak voor een adviesgesprek. De tuin van je dromen is binnen handbereik!

Let op: deze kortingsactie is geldig van 1 december ’23 tot en met 31 januari ’24. Profiteer van 20% korting op alle buitenverblijven, inclusief toebehoren! Houd er rekening mee dat montage en een meerprijs voor kleur niet zijn inbegrepen in deze actie.

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.