Ontmoet Mats van der Heijden!

5 februari 2024
Nieuws

Vandaag staat onze Mats van der Heijden in de schijnwerpers. Mats is 21 jaar oud en woont in Schaijk bij zijn ouders. Hij is bij ons gestart als stagiair. Na het succesvol afronden van zijn opleiding heeft Mats vorig jaar zijn handtekening gezet om ons team te versterken als hovenier onderhoud.

Na een jaar stage lopen en talloze zaterdagen werken, vond Mats zijn plek bij ons. “Ik voel me thuis bij De Groot Hoveniers. We vormen een hecht team,” deelt hij enthousiast. “Iedereen staat voor elkaar klaar en is bereid dat extra stapje te zetten.”

Mats is niet alleen bij De Groot Hoveniers op het gras te vinden. Hij is ook volop bezig met voetbal bij de plaatselijke vereniging. Ook op zondag trapt hij hier graag een balletje. Maar de 3de helft slaat onze Mats ook niet af. “Als ik niet op het voetbalveld te vinden ben, geniet ik van een biertje met mijn vrienden.”

Wat Mats zijn favoriete plant is? Een Hydrangea Quercifolia! Deze plant wordt ook wel de eikenbladhortensia genoemd. “Door de mooie bloemen en herfst kleur heb je bijna het hele jaar een mooie plant om naar te kijken.” vertelt Mats over zijn lievelingsplant.

Als echte hovenier deelt Mats ook nog graag een tip met jou; “Laat in de herfst en winter het blad in je borders gewoon liggen! Dit scheelt erg veel werk én is ook nog eens goed voor de bodem. Na verloop van tijd gaat dit blad verteren waardoor je een mooie afschermende laag hebt tegen onkruid.”

Wat Mats zijn collega’s over hem zeggen? Mats is een hardwerkende jongen, die houd van een praatje maken met verschillende klanten. Maandag is meestal wel een dag en heeft hij een half uurtje langer nodig om wakker te worden. Vaak hoor je ook wel waar Mats aan het werk is. Ondanks dat de radio hard staat hoor je hem toch nog boven de klanken van Nederlandstalige hitjes uitkomen.

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.