Ontmoet Tom Manders!

20 juni 2024

Tom is 25 jaar oud en woont in Veghel, samen met zijn vriendin en hun hond. Bij De Groot Hoveniers is hij voorman van het team voor kleine projecten onderhoud.

Tom begon zijn avontuur bij ons op 18-jarige leeftijd als stagiair. Zeven jaar later is hij nog steeds een waardevol lid van ons team. “De vrijheid die we hier hebben in ons werk is enorm fijn,” deelt hij. “En ook de band met onze klanten maakt elke dag weer leuk.” Daarnaast heeft Tom veel lol met zijn collega’s. En van die collega’s moet hij het hebben. Zij hebben Tom ‘Snoeiboer’ genoemd. “Heeft iemand nog tips hoe ik van deze bijnaam afkom?”

Als Tom niet aan het werk is als ‘Snoeiboer’, springt hij graag op de fiets voor een stevige wielren- of mountainbiketocht. Maar ook een pilsje op het terras slaat hij niet af.

Die gezelligheid van een terrasje brengt Tom graag naar zijn eigen tuin. “Veel planten, sfeervolle verlichting en een goede barbecue mogen in mijn tuin niet ontbreken!” En om wat kleur tussen al dat groen te krijgen, vind je bij Tom ook de Allium Purple Sensation en de Geranium Rozanne.

Als voorman voor kleine projecten onderhoud heeft Tom ook een waardevolle tip voor jouw tuin: “Water geven is goed, maar overdrijf niet! Bekijk je beregeningscomputer regelmatig en zorg ervoor dat je op tijd bemest.”

Gelukkig is Tom niet alleen goed in snoeien. Zijn collega’s beschouwen hem als een vakkundige specialist met een schat aan kennis. Of het nu gaat om robotmaaiers, zwemvijvers, het uitdunnen van meerstammige bomen, het aanleggen van beregening, verlichting of het verstrekken van advies, Tom staat altijd klaar om te helpen!

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.