Stagiair aan het woord: Skip Willems

27 februari 2024
Nieuws

Ik ben Skip Willems, 18 jaar oud, en woon in Venhorst. Op dit moment zit ik in het laatste jaar van mijn opleiding, Tuin- en landschapsinrichting niveau 4 in Nijmegen. Ik loop nu 9 maanden stage bij De Groot Hoveniers.

Wat leer je allemaal tijdens je stage?

In mijn stage bij De Groot Hoveniers leer ik erg veel. Van het aanleggen en onderhouden van een tuin tot het ontwerpen en calculeren van een tuin. Zo kan ik veel verschillende vaardigheden ontwikkelen.

Ik heb samen met een medestudent ook mee gedaan aan de NK skills Hovenier. Hierbij hebben ze me ook ondersteund. Zo hebben mn collega’s meegedacht en ons aangemoedigd. Ook hebben ze vanuit het bedrijf met school overlegt over welke trainingen goed voor me zouden aansluiten.

Wat maakt je stage bij De Groot Hoveniers zo leuk?

Juist doordat ik me bij De Groot zo breed kan ontwikkelen zit ik hier echt om mijn plek. Ook hangt er een gezellige sfeer in het team, er is altijd ruimte voor een grapje.

Je zit momenteel in je examenjaar, wat zijn hierna je plannen?

Na mijn opleiding heb ik de ambitie om bij een bedrijf te gaan werken in de buitenploeg. Wie weet, wel bij De Groot Hoveniers.

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.