Stagiair Gijs aan het woord

15 januari 2024
Nieuws

Ik ben Gijs van Dijk, 18 jaar oud, en woon in Venhorst. Momenteel volg ik de opleiding Tuin- en Landschapsinrichting aan het Yuverta MBO in Nijmegen. Ruim twee jaar geleden ben ik als stagiair gestart bij De Groot Hoveniers. Al snel begon ik ook op zaterdagen en tijdens vakanties hier te werken.

Wat leer je allemaal tijdens je stage?

Tijdens mijn stage krijg ik inzicht in alle ins and outs van het vak. Zo ben ik begonnen met meewerken in de tuinen en nu, in mijn examenjaar, loop ik met name stage op kantoor. Hier ontdek ik hoeveel werk er achter de schermen gebeurt voordat een tuin kan worden onderhouden of gerealiseerd.

Wat maakt je stage bij De Groot Hoveniers zo leuk?

Bij De Groot Hoveniers voel ik me thuis vanwege de warme en gezellige sfeer met mijn collega’s. Ik krijg de ruimte om mezelf continu verder te ontwikkelen. Mijn collega’s staan altijd klaar om te helpen als ik iets wil leren of weten. Daarnaast waardeer ik de vernieuwingen die het bedrijf voortdurend doorvoert.

Je zit momenteel in je examenjaar, wat zijn hierna je plannen?

Ik twijfel nog tussen de HBO Associate degree opleiding Tuin- en Landschapsinrichting in Velp of om al te gaan werken. Bij de tweede optie kan ik eerst buiten nog meer ervaring opdoen en daarna dit werk gaan combineren met kantoorwerk. De komende maanden wil ik uitzoeken welke optie ik ga kiezen.

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.