Trendhout overkapping samenstellen

3 augustus 2022
Aanleg

Bij ons in het Tuin Inspiratie Centrum kun je geheel naar smaak je eigen buitenverblijf samenstellen. In een paar klikken zie je al je wensen tot leven komen in een 3D ontwerp. Je kunt daarbij meteen zien wat de kosten zijn om je droomoverkapping te realiseren. Een aanpassing is ook in een handomdraai gemaakt, je ziet meteen de veranderingen in het 3D model en kunt zo goed een beslissing nemen over bepaalde keuzes. Met de Trendhoutapp kunnen we samen vrijblijvend een overkapping samenstellen en bekijken wat er mogelijk is met de wensen en het beschikbare budget.

Eindeloze mogelijkheden…

Aan welke keuzes moet je denken bij het kiezen van een geschikte overkapping? Je kiest eerst voor wat voor type overkapping gewenst is. Een aanbouw, een overkapping met platdak, zadeldak of kapschuur. Daarna ga je kijken welk model bij de sfeer van de tuin past. Dit gaat puur om de gewenste uitstraling. Alles kan nog worden aangepast. Daarnaast is het belangrijk om te weten wat voor overstek je wil, of er schoren gebruikt mogen worden en welke afmetingen gewenst zijn.

Daarna wordt er een keus gemaakt welke functies de overkapping moet bieden. Moet er bijvoorbeeld een bergruimte zijn? Wil je ruimte voor een eettafel of juist voor een loungegedeelte. Hierop worden de afmetingen gebaseerd. Deze worden dus gekozen na het kiezen van het model.

Wanneer de afmetingen zijn bepaald kan de overkapping worden opgebouwd. Dan komen er nog vele keuzes aan bod: kleuren, wanden, moet de overkapping open of geheel dicht, deuren of alleen met glas etc. Het is belangrijk dat je hier goed over nadenkt voor je een beslissing gaat maken. Mocht het budget te laag zijn voor de wensen die je hebt, kun je er voor kiezen de wanden (deels) later te plaatsen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een glazen schuifwand jaren later pas aan de overkapping toe te voegen.

Natuurlijk zijn wij er om je te adviseren en te helpen met het maken van keuzes!

Geheel dichte overkapping

Een uitbreiding van de woning is toch echt wel een buitenverblijf. Hoe fijn is het om in de tuin te kunnen gaan zitten met al het groen om je heen? Het is harstikke gezond om buiten te zijn en je wordt er ook energieker en vrolijker van.

Wanneer je het hele jaar door van de overkapping gebruik kunt maken is dat natuurlijk ideaal. Zo haal je alles uit je tuin en kun je er het jaar rond optimaal van genieten.

Het lichtinval kan minder worden wanneer je de overkapping dicht maakt. Veel glas in de wanden en/of een lichtstraat in het dak zullen ervoor zorgen dat je een licht en ruimtelijk buitenverblijf creëert.

Buitenkeuken

Maak je buitenverblijf helemaal af met een buitenkeuken. Lange zomers genieten met familie en vrienden, er is toch niets mooier dan dat! Je kunt hierdoor buiten blijven en je hoeft je geen zorgen te maken dat je gasten iets te kort komen.

Hovenier tuinontwerp, -aanleg en -onderhoud

Offerte

We kunnen meteen na afloop van het gesprek een offerte aanbieden waar stap voor stap instaat wat we hebben besproken er in het 3D model zit. In de offerte zitten ook afbeeldingen van hoe het buitenverblijf er uit komt te zien. Op deze manier zien we samen niets over het hoofd en zullen wij ervoor zorgen dat je binnen de kortste keren kunt gaan genieten van jouw buitenverblijf!

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.