Op zoek naar een hoveniersbedrijf in Den Bosch?

Ben je op zoek naar een ervaren hoveniersbedrijf in Den Bosch of omstreken? Of je nu graag je tuin wilt transformeren, een kleine aanpassing wilt laten doen of onderhoud nodig hebt: De Groot Hoveniers heeft de juiste ervaring in huis om je te helpen. Ons hoveniersbedrijf is gevestigd in Volkel, maar we zijn ook beschikbaar voor klussen in Den Bosch en omstreken. Onze medewerkers zijn dagelijks door de hele regio te vinden en staan daarom altijd klaar voor tuinklussen in Den Bosch.

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Ontdek een wereld van tuininspiratie in onze uitgebreide portfolio van afgeronde projecten. Bewonder onze prachtige tuinen, groene oases en sfeervolle buitenruimtes. Laat je inspireren door onze vakmanschap en creatieve ontwerpen voor een droomtuin die perfect past bij jouw wensen.

Kwaliteit van een hoveniersbedrijf in Den Bosch

Heeft jouw tuin een onderhoudsbeurt nodig? Of wil je graag een nieuwe moderne tuin aan laten leggen? In beide gevallen is het belangrijk om een hoveniersbedrijf in Den Bosch te kiezen waar jij je goed bij voelt. Bij De Groot Hoveniers hebben we jarenlang ervaring op het gebied van het ontwerpen en onderhouden van tuinen. Je kunt hierdoor rekenen op hoge kwaliteit.

Wij verlengen de levensduur van jouw tuin

Als je tuin is aangelegd, is het natuurlijk tijd om er optimaal van te gaan genieten. Echter zal er ook altijd wat onderhoud te doen zijn in je tuin. Je kunt bij ons hoveniersbedrijf uit Volkel terecht voor dit tuinonderhoud in Den Bosch en omstreken. Wij zorgen ervoor dat materialen in goede conditie blijven en dat jouw bloemen en planten jarenlang goed blijven groeien en bloeien. We hebben zelfs een gediplomeerde boomchirurg in dienst die jouw bomen op de beste manier verzorgt. Aan alles wordt gedacht. Slecht onderhoud kan de levensduur van je tuin namelijk aanzienlijk verminderen.

Laat je inspireren door onze 3D ontwerpen

Ontdek de kracht van 3D tuinontwerpen! Laat je inspireren door realistische visualisaties van mogelijke tuinontwerpen en vind zo het perfecte ontwerp dat aansluit bij jouw wensen en ideeën voor een nieuwe tuin. Een geweldige bron van inspiratie tijdens je zoektocht naar de ideale buitenruimte.

Schakel ons hoveniersbedrijf in voor elke klus in Den Bosch

Ben je op zoek naar een deskundig hoveniersbedrijf in de buurt van Den Bosch dat jouw gazon kan maaien, jouw struiken kan snoeien en je beplanting kan verzorgen? Of wil je zelfs een hele nieuwe tuin aan laten leggen? In beide gevallen zijn wij je graag van dienst! Bel voor meer informatie naar 0413 272 811 of laat je verzoek achter via het contactformulier.

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.