Een bekwaam hoveniersbedrijf in Eindhoven

Ben je op zoek naar een ervaren hoveniersbedrijf in Eindhoven en omstreken? Of je nu graag je tuin van top tot teen wilt transformeren, alleen kleine aanpassingen wilt doen of je tuin enkel van goed onderhoud wilt voorzien: De Groot Hoveniers heeft de juiste ervaring in huis om iedere klus te klaren. Wij zijn een groot hoveniersbedrijf in Volkel, maar zijn ook beschikbaar voor klussen in Eindhoven. Onze medewerkers zijn dagelijks door de hele regio te vinden en staan dus ook altijd klaar voor tuinklussen in Eindhoven.

 

Ons hoveniersbedrijf in Eindhoven: wie zijn wij?

Wanneer je op zoek bent naar een hovenier voor de aanleg of het onderhoud van je tuin, wil je natuurlijk wel weten met wie je in zee gaat. Daarom zullen wij ons eerst even voorstellen. Wij zijn De Groot Hoveniers. Een familiebedrijf met een groot hart voor de wereld van tuinieren. Onze oprichter Martijn de Groot besloot in 2002 om een eigen hoveniersbedrijf in de buurt van Eindhoven te starten. Inmiddels werken er veel familieleden bij De Groot Hoveniers, maar er zijn ook een aantal enthousiaste werknemers buiten de familie werkzaam bij ons. Dat we een familiebedrijf zijn, betekent dat we allemaal zijn opgegroeid met liefde voor het vak. Al van jongs af aan weten we hoe mooi het kan zijn om een tuin te ontwerpen en te onderhouden. Dat gaat niet alleen om liefde voor bloemen en planten, maar ook om liefde voor het ontwerpen van nieuwe dingen. Wij vinden het dus ook een uitdaging om een nieuw project aan te gaan. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we bekend zijn met iedere soort tuin: van strakke en moderne exemplaren tot romantische vijvertuinen met veel ornamenten. Het maakt voor ons dus ook niet uit wat je persoonlijke smaak is. We luisteren graag naar je wensen en proberen zo een prachtige tuin te realiseren. Ons bedrijf is gevestigd te Volkel, maar wij zijn ook iedere dag in Eindhoven en omstreken te vinden. Je kunt dus altijd bij ons terecht wanneer je op zoek bent naar een hoveniersbedrijf in Eindhoven.

hovenier

Het belang van kwaliteit

Of je nu graag onderhoud wilt laten plegen of liever een hele nieuwe tuin wilt laten aanleggen in Eindhoven; het is altijd belangrijk om in zee te gaan met een ervaren hoveniersbedrijf. Wij van De Groot Hoveniers hebben al jarenlang ervaring op het gebied van het ontwerpen en onderhouden van tuinen. Waarom is dit belangrijk? Een hovenier met veel expertise weet precies hoe het gewenste eindresultaat bereikt kan worden. Planten zijn levende dingen. Ze groeien en gaan en staan waar ze willen. Alleen een professional weet precies hoe verschillende planten het beste tot hun recht komen in een tuin. Daarnaast is het natuurlijk ook van belang om te weten hoe een plant verzorgd moet worden. Dit precieze werkje is het beste besteedt aan ons ervaren bedrijf.

 

Een oase van groen

Je tuin moet de plek zijn waar je helemaal tot rust kunt komen. Het is dus belangrijk dat deze kleine oase precies is zoals jij het voor ogen hebt. Ons hoveniersbedrijf kan je daarbij helpen. Wij hebben namelijk enkele ervaren tuinarchitecten in dienst die je kunnen helpen met het ontwerpen van je persoonlijke droomtuin. Iedereen heeft een andere stijl. Ben je op zoek naar een tuin die vrij kan groeien, makkelijk in onderhoud is en vooral een romantische of landelijke stijl heeft? Neem dan contact met ons op voor een passend tuinontwerp. Natuurlijk kunnen onze vakmensen ook andere tuinen voor je ontwerpen. Wij zijn bekend met alle populaire stijlen van het moment. Een moderne tuin aanleggen is dus ook een eenvoudige klus voor ons. Met onze expertise kunnen wij de juiste materialen en planten met elkaar combineren voor een prachtig geheel in je achter- of voortuin. Tijdens de ontwerpfase gaan we met jou rond de tafel zitten zodat we samen tot een prachtig ontwerp kunnen komen. Voor onze medewerkers is het dus ook ontzettend belangrijk om te luisteren naar jouw wensen. Door goed naar elkaar te luisteren, kunnen we een tuin ontwerpen die aan al je verwachtingen voldoet. Zo kan je in alle rust gaan genieten van je eigen groene plekje.

Hovenier in de regio

Het belang van goed tuinonderhoud

Wanneer je tuin eenmaal is aangelegd, is het natuurlijk tijd om ervan te gaan genieten. Toch is het belangrijk om ook af en toe wat onderhoud te laten plegen aan de tuin. Dit zorgt ervoor dat alle materialen in goede conditie blijven en dat de bloemen en planten jarenlang kunnen blijven groeien en bloeien. Slecht onderhoud kan de houdbaarheid van je tuin namelijk aanzienlijk verminderen. Bomen en planten gaan woekeren, tegels kunnen verschuiven en zelfs het steen van je woning kan aangetast worden door slecht onderhouden planten. Het is daarom belangrijk om ons in te schakelen wanneer je tuin aan onderhoud toe is. Om klanten in de hele regio te verzekeren van een nette tuin, doet ons hoveniersbedrijf Eindhoven en omstreken regelmatig aan. Dat betekent dat het geen probleem is om een afspraak met ons te maken wanneer je in Eindhoven woont. Wij komen graag langs met onze expertise en professioneel gereedschap om de klus te klaren. Wij van De Groot Hoveniers zorgen ervoor dat je jarenlang kunt blijven genieten van je eigen droomtuin.

Een eigen overkapping of aanbouw?

Wanneer we met je rond de tafel zitten voor een tuinontwerp, kan het zo zijn dat je de wens hebt om een overkapping in je tuin te laten plaatsen. Dat is bij ons geen probleem, want wij zorgen voor ervaren timmerlieden die zonder problemen een stijlvolle overkapping of aanbouw in elkaar kunnen zetten. Samen kijken we naar de opties voor de aankleding van deze aanbouw, zodat deze helemaal op kan gaan in het design van je nieuwe tuin. Een tuin draait namelijk niet alleen maar om bloemen en planten. Er moet namelijk ook geleefd kunnen worden in deze groene omgeving. Een overkapping is de perfecte oplossing wanneer je graag van je nieuwe tuin wilt genieten bij slechter weer. Hier zit je namelijk altijd warm en beschut. Wil je graag weten wat er allemaal mogelijk is? Kom dan eens een kijkje nemen in ons inspiratiecentrum. Hier hebben we talloze voorbeelden van tuinen die wij ontworpen hebben. Loop hier dus gerust een tijdje rond om te kijken wat jouw mogelijke droomtuin zou zijn. Wil je zien wat we allemaal voor je kunnen doen? Kom dan met ons rond de tafel zitten en bespreek je wensen. Wij maken een gedetailleerde tekening en uiteindelijk ook een 3D ontwerp voor je. Eventuele aanpassingen voeren we vervolgens nog door in het ontwerp, zodat de tuin precies wordt zoals jij voor ogen had. Hierna kan het leuke gedeelte beginnen: de aanleg van jouw ideale tuin.

Hoveniersbedrijf in Eindhoven gezocht? Bezoek De Groot Hoveniers

Ben je op zoek naar een hoveniersbedrijf in Eindhoven voor de aanleg of het onderhoud van jouw tuin? Neem dan contact met ons op. De Groot Hoveniers is gemakkelijk te bereiken per telefoon of e-mail, maar je kunt natuurlijk ook een bezoek aan ons tuincentrum brengen. Je vindt ons hoveniersbedrijf in Volkel en bent vanuit Eindhoven zo in ons Tuin Inspiratie Centrum via de A50. Binnen de kortste keren zit je bij ons aan tafel om je eigen droomtuin samen te stellen. Met onze ervaren vakmannen zorgen wij ervoor dat je de tuin krijgt waar je altijd al naar op zoek was.

Neem contact met ons op

Wil je ons deskundige hoveniersbedrijf inschakelen voor de aanleg of het onderhoud van jouw tuin? Bel naar 0413 272 811 voor meer informatie of laat je verzoek achter via het contactformulier. Wij komen graag bij jou langs om te maaien, snoeien, beplanten en noem maar op!

Laatste nieuws

Recente projecten

+
+
+
+

Moodboard generator

Ontdekken hoe uw droomtuin er uit ziet? Onze ‘moodboard-generator’ helpt u vast op weg!

Onderhoudskalender aanvragen

We helpen u graag om uw tuin zo lang mogelijk zo mooi mogelijk te houden. Om u hier bij te helpen kunt u gratis de onderhoudskalender downloaden!

Chat openen
1
Kunnen we je ergens mee helpen?
Hallo,
Kunnen we je helpen?