Hovenier Oss

Bent u op zoek naar een kwaliteit Hovenier in de regio Oss? Of u nou een compleet nieuwe tuin wilt of op zoek bent naar een hovenier in Oss voor kleine aanpassingen, de Groot Hoveniers heeft de juiste ervaring in huis om iedere klus te klaren. De groot hoveniers bedrijf is te vinden in Volkel, maar beschikbaar voor klussen in vele plaatsen in Brabant en dus ook Oss. Onze medewerkers zijn dagelijks door de hele regio te vinden en staan daarom altijd klaar voor tuinonderhoud Oss.

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Ontdek een wereld van tuininspiratie in onze uitgebreide portfolio van afgeronde projecten. Bewonder onze prachtige tuinen, groene oases en sfeervolle buitenruimtes. Laat je inspireren door onze vakmanschap en creatieve ontwerpen voor een droomtuin die perfect past bij jouw wensen.

Onderhoud en tuinaanleg in Oss

Of u nou onderhoud aan uw tuin wilt laten plegen of op zoek bent naar tuinaanleg in Oss, wij van de Groot Hoveniers hebben al jarenlang ervaring op het gebied van het ontwerpen en onderhouden van tuinen. Een hovenier met veel expertise weet precies hoe het gewenste eindresultaat bereikt kan worden. Alleen een professional weet precies hoe verschillende planten het beste tot hun recht komen in een tuin. Daarnaast is het natuurlijk ook van belang om te weten hoe een plant verzorgd moet worden. Dit precieze werkje is het beste besteedt aan ons ervaren bedrijf.

Tuinonderhoud in Oss

Als u tuin eenmaal is aangelegd, is het natuurlijk tijd om ervan te gaan genieten. Toch is altijd wat onderhoud te doen in de tuin. De groot hoveniers neemt graag uw tuinonderhoud over en zorgt ervoor dat alle materialen in goede conditie blijven en dat de bloemen en planten jarenlang kunnen blijven groeien en bloeien. Om klanten in de hele regio te verzekeren van een nette tuin, doet ons hoveniersbedrijf Oss en omstreken regelmatig aan tuinonderhoud. Dat betekent dat het geen probleem is om een afspraak met ons te maken wanneer je in Oss woont. Wij komen graag langs met onze expertise en professioneel gereedschap om de klus te klaren. Wij van de Groot Hoveniers zorgen ervoor dat je jarenlang kunt blijven genieten van je eigen droomtuin.

Laat je inspireren door onze 3D ontwerpen

Ontdek de kracht van 3D tuinontwerpen! Laat je inspireren door realistische visualisaties van mogelijke tuinontwerpen en vind zo het perfecte ontwerp dat aansluit bij jouw wensen en ideeën voor een nieuwe tuin. Een geweldige bron van inspiratie tijdens je zoektocht naar de ideale buitenruimte.

Speciale aanbiedingen van je hovenier in Oss

Je wil natuurlijk niet teveel betalen voor het onderhoud van je tuin, dus ben je op zoek naar een deskundige hovenier voor het tuinonderhoud in Oss.

De Groot Hoveniers is o.a. werkzaam als hovenier Oss en verzorgt alle tuinonderhoud zoals o.a. maaien, snoeien en beplanting. Bel voor meer informatie: 0413 27 28 11 of laat je verzoek achter via ons contactformulier

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.