Een strakke tuin met een vintage look in Boekel

In het voorjaar van 2017 zijn de tuinkriebels op gaan spelen de familie Lange uit boekel en zijn zij na gaan denken over wat zij met hun tuin zouden willen doen. In april van dit zelfde jaar hebben zij bij De Groot Hoveniers aangeklopt voor advies. Vanaf dit punt zijn we een mooi project begonnen met als resultaat een gerealiseerde tuin in augustus 2017 waar wij als hovenier trots op zijn en de klant enorm blij mee is.

Bij de start van het traject heeft de klant een moodboard op onze site gemaakt met onze moodboard generator. Dit moodboard hebben we later, samen met de klant, uitgebreid naar een Pinterest bord. Uit deze moodboards kwam naar voren dat de klant op zoek was naar een tuin met strakke vormen en rechte lijnen.

Met de mantelzorg rechts naarst de tuin was het in het verleden een probleem om met privacy te kunnen genieten van de tuin. Dit is in het tuinontwerp opgelost door de plaatsing van de overkapping en het plaatsen van de hoge haag waardoor de inkijk in de tuin weg is. De overkapping is in deze tuin in samenwerking met de bewoners geplaatst. Nadat wij deze hebben ontwerpen en volledig voorbereid heeft de bewoner hem zelf gebouwd.

Het resultaat van dit project is een prachtige strakke en moderne tuin die door de toevoeging van bepaalde elementen een vintage look heeft gekregen. Doordat deze stijlelementen in de buitenkamer doorgetrokken worden door de gehele tuin lijkt het een buitenkamer van voor tot achter!

Interresse in een vrijblijvend adviesgesprek?

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.